Zašto se okreće za drugim ženama?

žena, pravila, dečko, prijateljica, varanje, žene, okretanje, muškarci, žena, magnet, muškarci, žene, shoping, žene, muškarci, djevojke, muškarci, žene, ukusi, žene, frajeri, stvari, žene, riječnik, misli, prijateljice, stvari, žene, žene, privilegija, muškarci, godine, rađa, žene, mostarski vicevi, majka, žene, stvari, prijateljice, odabir, muškarac, žena, stvari, pažnja, cure, dečki, cure, stvari, žene, situacije, žene, muškarci, privlačnost, žene, razgovor, seks, cure, žene, muškarci, žene, muškarci, izgled, veza, frajer, cure, dečko, trač, Hercegovina, nastanak, najbolja prijateljica, prevara, znakovi, najbolja prijateljica, žene, prijateljice, najbolja prijateljica, prijateljica, cure, djevojke, prijateljice, bračni partner, istraživanje
Stvaraju savršenstvo ondje gdje ga nema

Nitko nije savršen. Muškarci su mišljenja kako mogu stvoriti savršenu ženu slažući dio po dio. Prvo gledaju velike grudi kod jedne žene, a onda ih u mislima kombiniraju s guzom druge.
Potom 'uzimaju' savršene i vitke noge treće i spajaju ih s ravnim trbuhom četvrte. U njihovim glavama, složili su savršenu ženu.

Međutim, nešto uvijek nedostaje i nikad nije posve u redu. Evo i zašto. Postoji naime stvar zbog koje voli upravo vas i to nema veze s izgledom. On naprosto voli vaš karakter.

Zato slike drugih žena koje 'skuplja' ostaju samo slike. Može se usporediti sa slaganjem puzzla. Slaže komadiće, a kada dobije kompletnu sliku, ne zna što bi s njom. Nema ljubavi, privrženosti ni zabave.

Njima je naravno zanimljivo vidjeti 'savršenu ženu', jer je to nešto što su sami stvorili. No, uzbuđenje ubrzo prođe kada otkriju da ono što su stvorili nije stvarno.

Ukrotite znatiželjne oči

Trebate li svom dragom dopustiti da gleda druge žene? Nipošto. To je nepoštivanje i vas i drugih žena. Sljedeći put kada se vaš izabranik okrene za drugom, nemojte odmah burno reagirati.

Ohladite se, a potom mu mirno recite: 'Primijetila sam da si se okrenuo za drugom ženom. Želim da znaš kako me to uznemirilo. Bila bih zahvalna i vrlo sretna kada bi to prestao raditi.'

To je sve što trebate reći i ni riječi više. Najvjerojatnije će mu proraditi 'obrambeni mehanizam', ali će itekako biti zatečen time što niste galamili i radili scene.

Dobit ćete promjenu ponašanja kakvu ste željeli i to pred vlastitim očima. Ubrzo će 'zuriti' u vas i ni jedna druga žena neće biti važna.

Magazin.hr