Zašto je super biti žena?

trudnica

1. Majčinstvo

Možda još niste spremni za tu veliku i važnu životnu ulogu, ali jednog ćete dana vjerojatno biti presretni što vam je majka priroda dala mogućnost da donesete novi život na svijet i osjetite tog malog "vanzemaljca" kako pliva po vašem trbuhu.

2. Moda

Sve te divne haljine, suknje, hlače, kombinezoni, sakoi, jaknice, košulje, korzeti, štikle, balerinke i ostali komadi fenomenalne odjeće i obuće u kojima možete uživati ako ste žensko. 

3. Crveni ruž

Ne postoji tako loš dan, blijed ten ili nisko samopouzdanje koje ne može popraviti malo jarkocrvene boje na vašim usnicama.

4. Grudi

Jer su lijepe bile male ili velike. Jer imaju moć nad muškarcima. Jer su multifuncionalne. Jer su izvor hrane. Jer tako dobro izgledaju u lijepom čipkanom grudnjaku.

5. Imunitet

Istraživanja su pokazala da žene zahvaljujući estrogenu imaju jači imuno sustav od muškaraca, pa su otpornije na viruse i bakterije.

6. Duljina života

Od svih stanovnika naše planete koji su stariji od sto godina, čak 85 posto čine žene! U prosjeku žene žive deset godina dulje nego muškarci.

7. Multitasking

Žene su u stanju paralelno, i to veoma uspješno, raditi više stvari odjednom, za razliku od muškaraca koji se pogube kad se pred njih stavi više od jednog zadatka.

8. Kosa

Jer će vrlo vjerojatno biti na istom mjestu i kad budete imali četrdeset. Jer nikad nećete morati furati "Trumpicu" i čuvati se jakog vjetra.

9. Plakanje

Ženama je dopušteno u svim prilikama. Frajeri se uvijek moraju praviti da su snažni i cool. Ili otići u toalet da ih nitko ne vidi.

Izvor: cosmopolitan.hr