Tko radi, taj griješi: 5 grešaka koje žene rade sa svojim muškarcima

Svađa

Imamo najbolje namjere, ali vrlo se često upravo te namjere shvate potpuno krivo. Neke će žene zbog ovoga biti nesretne u vezi, neke će kriviti svog dečka, a neke će ga zbog ovih stvari i izgubiti. Ovo su najčešće greške koje žene rade u vezi.

Mislimo da ga možemo promijeniti
 
Naravno da možemo mijenjati neke male dijelove svog dečka, ali postoje žene koje očekuju da će se njihov dečko u potpunosti transformirati u vezi. Rezultat je često puno živciranja i s jedne i sa druge strane, i najčešće - prekid, jer se ljudi ne mijenjaju u toj mjeri u kojoj to od njih očekujemo.
 
Mislimo da smo iznimka
 
Znamo da smo u vezi sa tipom koji ima turbulentnu prošlost, ali vjerujemo kako ćemo baš mi biti iznimka. Baš nas neće prevariti, baš nama će govoriti istinu, baš mi smo te koje će iz njega izvući najbolje... Stvarnost je često puno drugačija.
 
Ne vjerujemo mu
 
Ako je bivši bio nevjeran, i ovaj će biti isti, zar ne? Mnoge žene upravo zbog ovakvog razmišljanja imaju veze u kojima nisu zadovoljne, a nije zadovoljan ni njihov dečko. Što mu više pokazujemo da mu ne vjerujemo bez razloga, to će nam on više zamjerati.
 
Vjerujemo da će ostaviti curu/ženu
 
Neki to i naprave, ali oni su rijetkost. Uostalom, zar nije bolje biti s nekim tko je slobodan?
 
Vjerujemo da će dijete sve popraviti 
 
Neki parovi će prekinuti kada stvari ne idu po planu, a neki će misliti da je dijete pravo rješenje. Žene koje misle da će dijete promijeniti njihovog dečka i da će nakon toga biti dobar, vjeran i pažljiv, najčešće griješe i svejedno ostaju bez dečka.