Tipovi žena koje vam mogu upropastiti vezu

šefica, žena, posao, žena, godine, žene, tipovi, veza, žene, udaja, pravila, šefica ureda, šefica, muškarac žena, žene, laži, žena, selo, kuća, žena, šefica ureda, noćna mora
Dok vi uživate u plodovima svog truda, sigurni u ljubav i odanost svog partnera, mogao bi vas dočekati hladan tuš. Dobrog muškarca treba čuvati, odnosno ako je 'pravi' i vaša veza čvrsta, nitko izvana vas ne može ugroziti. No od pojedinih tipova žena morate uvijek biti na oprezu, prenosi tportal.hr.

Otimačica muževa

Ovaj tip žene može biti netko koga poznajete ili potpuni stranac, a voli baš zauzete muškarce. Otimačice muževa obično same sebe uvjere da vaš brak nije ni valjao ili ih u gorem slučaju za svetost braka nije ni briga. Suprug ima svoju volju i napravit će što odluči, ali vi možete osigurati da odluka bude u vašu korist. Trud koji uložite u vezu rezultirat će njegovom odlukom da kod kuće ima sve što mu treba.

Stepfordska žena

Ona ima sve u savršenom redu i njezin je život bez mane. Ona je supruga puna podrške, posvećena djeci, prekrasno izgleda i savršeno kuha - ona je sve što jedan muškarac može poželjeti. Znajte da zapravo ne želi ukrasti vašeg supruga, ali ako se budete stalno s njom uspoređivali i osjećali da ona može sve, a vi baš i ne, veza će patiti zbog nesigurnosti koja će se osjetiti. Morate shvatiti da vi niste i ne možete biti poput nje, a pokušaj da postanete takvom oduzet će vam toliko energije da će sve ostalo biti zapostavljeno.

Majka njegove djece

Ne zvuči ohrabrujuće, ali ona je gora od bilo koje bivše jer njezina spona s djecom nikada ne može biti prekinuta. Morate znati da će uvijek biti prisutna ako on želi brinuti o svojoj djeci. Zamka leži u tome ako je on još uvijek zainteresiran za nju ili se stalno brine što ona radi s djecom pa previše energije odlazi u tom smjeru.

Prijateljice

Ako ste u vezi s muškarcem koji ima dosta prijateljica, to može biti problem ako se razbacuju pametnim savjetima i organizacijom svoga (dakle i vašeg) vremena. Stvarno nemate sreće ako je i jedna od njih bivša ljubav jer na njihov najmanji signal da im niste dragi, on vjerojatno neće stati na vašu stranu. Na trenutak samo zamijenite uloge i sjetite se koliko utjecaja imaju vaše prijateljice i kako brzo djeluju njihovi negativni komentari.

Majke

Iako nas od rođenja spašavaju od nevolja i nema ništa teže kad im djeca pate, u ovom slučaju mogu napraviti veliku dramu. Bez obzira na to radi li se o vašoj ili njegovoj majci, samo oprezno, jer majke začas zakompliciraju stvari. Ne zaboravite da one imaju gotovo legitimno pravu igrati na kartu grižnje savjesti i manje ucjene.