Što je muškarcima 'mrak' vidjeti na ženi?

muškarci, žena, istraživanje, greške, šminkanje, muškarac
Naime, čak 57 posto ispitanika otkrilo je da ne preferiraju crveni ruž, a 82 posto izjavilo je kako im se kada je kosa u pitanju puno više sviđaju prirodne frizure tj. raspuštena kosa nego li trendi frizure ili konjski rep.

I iako bi žene trebale nositi ono u čemu se osjećaju ugodno i seksepilno, uz male preinake, stilom i odijevanjem mogu istovremeno biti zadovoljne, ali i pogoditi muškarčev ukus. Otkrivamo vam što muškarci smatraju atraktivnim i privlačnim na djevojci prilikom izlaska.

1. Odjenite crvenu haljinu umjesto crvenog ruža

Odlučite se za boju strasti u outfitu radije nego li na usnama. Za prvi izlazak odabirom crvenog detalja poput veste ili haljine ostavit ćete dojam samopouzdane osobe što može biti izvrstan afrodizijak.

Osim toga crveno je boja ljubavi i romanse. Muškarci vole boje na ženama. Jarke boje vizualno i mentalno stimuliraju. No umjesto intenzivnog ruža bolja je opcija jednostavna vesta V izreza, haljinica ili košulja u jarkoj boji strasti.

2. Raspustite kosu umjesto da zavežete rep

Iako je ponekad najlakše kosu svezati, jer jednostavno niste zadovoljni njezinim izgledom i 'neurednim' uvojcima muškarci ipak više vole raspuštenu kosu.

Konjski repić također može biti seksi, no kosa koja pada u slapovima muškarce će nagnati da maštaju kako provlače prste kroz nju, kako podgrijavaju strast igrajući se s uvojcima. Kako biste ih još više privukli pustite stoga kosu da slobodno pada i beauty plus s njegove strane je zagarantiran.

3. Jaki make up zamijenite 'nude' izgledom

Možda se zbog tehnike smokey eyes žene osjećaju više seksi no 66 posto muškaraca ne smatraju svoju partnericu atraktivnijom kada nosi tamniji make up.
Većina muškaraca naime, voli prirodniji izgled pa umjesto crvenog ruža i tamnih tonova na očima izaberite sjajilo ili nude ruž te minimum šminke na licu.

4. 'Otvoreni' seksepil zamijenite pritajenom senzualnošću

Iako je uvriježeno mišljenje da je žena seksepilnija kada pokaže više gole kože, muškarcima će prilikom prvog izlaska biti privlačnija ukoliko malo pritaji seksepil i ostavi nešto njihovoj mašti.

Ukoliko dugoročno žele zainteresirati muškarca izgled bi trebao 'šaputati' seksepil, a ne 'vrištati' ga. Zanimljivo je i kako im je žena najprivlačnija kada se ujutro uvuče u njegovu, napola zakopčanu košulju. Muškarcima je to naprosto neodoljivo seksi.

5. Trendi odjeću zamijenite klasičnim izgledom

Čini se da skockani izgled koji šalje poruku kao da ste sišli s modne piste kod muškaraca ne prolazi baš najbolje. Istraživanje koje je proveo Zooks otkriva kako muškarci ipak preferiraju klasični izgled. Izbor s kojim ne možete pogriješiti su svevremenske traperice i obična majica. Isto pravilo vrijedi i za nakit.

Možda se vašoj prijateljici sviđa vaša efektna tirkizna ogrlica, no muškarac bi ju mogao smatrati previše napadnom za prvi sastanak. Minimalistički nakit uvijek će bolje proći, ako se pita jači spol.

Izvor: zadovoljna.hr