Stigao je odgovor na vječno pitanje: Što žene žele?

žene, sajam, Sarajevo

...koji će se održati u subotu i nedjelju, 28. i 29. 5. u Sarajevo City Centru (SCC). Sa željom da što više dama, od djevojaka do gospođa zrele dobi, uživa u programu koji je namijenjen isključivo njima, Ženski sajam seli na najatraktivniju i najprometniju lokaciju u gradu i obećava druženje za pamćenje uz proizvode, usluge, savjete i programe najkvalitetnijih partnera i prijatelja u čijem fokusu je žena.

Ženski sajam je jedinstven događaj u Sarajevu, a najbolja potvrda potrebe za ovakvom vrstom manifestacije je njegova izuzetna posjećenost tijekom 1. izdanja. U skladu s interesom posjetiteljki, partnera i medija ove godine smo izabrali centralnu lokaciju u gradu, sa izuzetnim ambijentom i pojačali tempo, kako bismo predstavili proizvode i usluge naših pažljivo biranih partnera iz oblasti zdravlja, ljepote, njege, mode, prehrane, sporta, tehnologije, putovanja, te osobnog razvoja i edukacije.

Moderan i brz tempo života pred današnju ženu stavlja brojne izazove i od nje zahtijeva različite životne uloge, od savršene kćerke, preko odlične učenice, žene s karijerom, do brižne supruge i majke, zbog čega su njene želje često u drugom planu. Ženski sajam odlučan je u namjeri da to promijeni i ovaj vikend posvećuje samo damama i udovoljava njihovim željama. Namjera nam je ukazati na važnost i nezamjenjivu ulogu žene u društvu, često ignoriranje njene ravnopravnosti, te joj pružiti mogućnost da zaboravi na svakodnevne brige, da se opusti, zabavi, druži, smije, isproba nešto novo i uštedi kupujući po diskontnim, sajamskim cijenama.

Izuzev što je sajam za ženu mjesto na kojem će doznati sve o njezi lica i tijela, prevenciji bolesti koje pogađaju današnju ženu, trendovima i tehnološkim dostignućima na polju očuvanja zdravlja, te svježeg i mladog izgleda, Ženski sajam je zahvaljujući svom Festivalskom dijelu prilika i za sjajnu zabavu, druženje, susrete sa damama koje su dokazale da žene uistinu mogu sve, damama sa javne scene, prilika za takmičenja, razmjenu kulinarskih vještina, pjesmu i ples.

Vidimo se!