Prosječna žena provede čak pet sati svaki dan u razgovoru i tračanju

tračanje, tračevi, žene, žene, tračanje, ogovaranje, osobe, život, tračeri, toksične navike, život, ogovaranje, istraživanje, tračanje, lovačka priča, priča, savjest, tračanje, istraživanje
Za tračanje se ne bira ni mjesto ni vrijeme, pa tako 298 minuta dnevno žene pričaju na poslu ili kod kuće među ostalim i o seksu, šopingiranju, zdravstvenim problemima...

Istraživanje tvrtke FirstCape Cafi pokazalo je i da žene 24 minute na dan provedu raspravljajući o svojoj težini, dijetama i veličinama haljina, prenosi Daily Mail. Trećina žena priznala je da provedu dio dana govoreći o tome što su ručale, dok četvrtina žena redovito razmjenjuje recepte.

„Poznato je da žene mogu razgovarati o koječemu satima. Muškarci su fascinirani sadržajem njihova razgovora. Zanimljivo je vidjeti i listu tema o kojima žene razgovaraju... Nikada ne bih pogodio da je hrana među tako zanimljivim temama.

Drago mi je što je gunđanje o partnerima na dnu liste tema o kojima žene razgovaraju- istaknuo je glasnogovornik tvrtke FirstCape Cafi Steve Barton. Žene vole razgovarati i o kozmetičkim operacijama na koje bi htjele otići, o tome što govori njihova svekrva i o slavnim osobama o kojima maštaju. Istraživanje je pokazalo i kako prosječna žene provede 17 minuta u razgovoru prije nego što počne raditi, piše Večernjak.

Najsočnije tračeve žene čuvaju za najbolje prijateljice, sa supruzima razgovaraju o tome kako im je prošao dan te tko ih je naljutio. Ipak, 36 posto žena kaže da ne mogu čuvati tajnu te da redovito suprugu kažu ono što su im prijateljice povjerile.

Većina žena voli razgovarati licem u lice, a draži im je razgovor samo s jednim prijateljem nego pred cijelom grupom.