Ovo ''single dame'' ne vole da čuju: 7 rečenica od kojih se diže kosa na glavi!

single žena, upoznavanje, partner

Predstavljamo 7 rečenica koje svaka single djevojka ne voli da čuje:

1. SUPER IZGLEDAŠ, KAKO TO DA SI i DALJE SAMA?

Svjesni ste svog (dobrog) izgleda, ali od kada biti lijep i biti sam isključuju jedno drugo? Ovo je vjerojatno trebao da bude kompliment, ali je zapravo "ispalo" vrlo grubo.

2. TREBAŠ VIŠE IZLAZITI

To što ste sami, ne znači da ste glupi. I sami ste svjesni da treba više da se krećete među ljudima, ali to ne podrazumijeva da ne dođe neka večer kada poželite da je provedete sami ili sa prijateljicama kod kuće. Pored toga, ne treba znači da morate pod hitno da nađete nekoga ako ste sami.

3. U TVOJIM GODINAMA JA SAM BILA VEĆ UDANA

Dobro, ali tada nije bilo ni interneta, računala, mobilnih telefona....što znači - bila su druga vremena. Bit će da to poređenje nije baš u redu.

4. DOGODIT ĆE SE KAD BUDEŠ NAJMANJE OČEKIVALA

Ako stalno budete svjesni ove poruke, nikad nećete sebe dovesti u stanje "kada najmanje očekujete", zar ne? Sasvim logično.

5. ŠTO NE PROBAŠ PREKO INTERNETA?

Nisu svi raspoloženi da "vise" na internetu i traže partnera, koji najčešće uopće ne liči na onoga sa fotografije koju je postavio. I sami vrlo dobro znate da postoji i ta mogućnost, ne moraju drugi da vas uče tome.

6. NE MOGU DA ZAMISLIM DA BUDEM SAMA

Ova rečenica djeluje kao hladan tuš. Ali, možda se radi i o ljubomori, kada "prijateljica" vidi koliko uživate što ste sami vlasnik svog vremena.

7. MOŽDA SI PREVIŠE PROBIRLJIVA?

To sigurno ne. Zašto da izlazite sa nekim tko vam ne odgovara i s kim vam nije lijepo?

Izvor: Blic