Ne spuštaj kriterije: Pročitajte kako to rade snažne žene!

žena
Naravno, ponekad je dobro razmisliti o nekim stvarima koje želimo kod muškarca, ali kad je u pitanju sretna veza, ne bismo trebale spuštati kriterije samo zato da pronađemo nekog.

Snažne žene to znaju, a evo kako se ponašaju u vezi:

Imaju svoju viziju

A ta vizija ostaje s njima s partnerom ili bez njega. Velik broj žena odustaje od svojih snova čim pronađe nekog s kim će gledati filmove pod dekicom - snažne žene imaju zacrtanu putanju i znaju da će ostvariti svoj cilj, čak i ako to znači da moraju ostaviti čovjeka koji ih ne podržava.

Rade pametne kompromise

Svaka veza nosi kompromise sa sobom, ali to ne znači da smijemo odustati od stvari koje su nam najvažnije. Kompromis je pohvalan, osim ako tim kompromisom žrtvuješ sebe i svoja uvjerenja. Snažne žene znaju da, kad su uvjerenja u pitanju, nema kompromisa.

Vole sebe

Mnoge se žene u potpunosti izgube kad se zaljube, do te mjere da prestanu voljeti sebe i svu ljubav usmjeravaju na čovjeka s kojim su u vezi. Žena koja je dovoljno snažna da sebe stavi na prvo mjesto imati će puno sretniju vezu od one koja konstantno žrtvuje svoju sreću kako bi udovoljila nekom drugom.