FOTO  Muškarci kuhaju najbolje: Poznati kuhaju za dame

žene, Ženski sajam, kuhanje

Sajam će zvanično otvoriti kuharski show „Muškarci kuhaju najbolje" u kojem će poznati Bosanci i Hercegovci uz pomoć Udruženja kuhara BiH pokazati kako se snalaze u kuhinji i hranom počastiti sve dame, posjetiteljice Ženskog sajma. Da li su muškarci zaista tako dobri kuhari pokazat će nam Enis Bešlagić, poznati voditelji, novinari, sportisti, glumci i brojni drugi.

Pored kuharskog showa, Ženski sajam je za ova dva dana, zahvaljujući brojnim prijateljima, partnerima i izlagačima, pripremio pravu poslasticu i nezaboravno druženje za sve dame. Oko 40 pomno biranih izlagača predstaviće svoje najbolje proizvode i usluge iz oblasti zdravlja, ljepote, kozmetike, mode, prehrane, putovanja i opremanja doma, uz jedinstvene sajamske popuste i mnoštvo poklona. Sve posjetiteljice očekuje i dobra zabava u festivalskom dijelu sajma, sa naglaskom na modne revije domaćih dizajnera, nastupe domaćih mladih izvođača, uspješnih bh. bloggerica i brojne nagradne igre. S obzirom sa su u fokusu Ženskog sajma zdravlje i prevencija bolesti, pozivamo sve dame, ali i sve posjetitelje uopće, na konsultacije sa vrhunskim stručnjakom iz Istanbula, pulmologom i hirurgom prof.dr Haciibrahimoglu i na potpuno besplatan pregled na Bicom 2000 aparatu, koji se koristi u svrhu biorezonantne dijagnostike i terapije cjelokupnog organizma.

Sajam će biti zatvoren u nedjelju uvečer, izvlačenjem dobitnica nagradne igre u kojoj prijateljice koje su postavljale selfie na svoje instagram profile vodimo na putovanje. Festivlaski dio, kuharski show i izložbeni dio sajma se održavaju na etaži 0. Prodajni dio se održava na glavnom platou ispred SCC-a. Zvanično radno vrijeme Ženskog sajma je od 10:00 do 21:00.