Dokažite mu da ga volite bez riječi!

riječ, žena, muškarac

1. Pošaljite mu poruku 'vidjela sam ovo i sjetila se tebe'. Bilo da je riječ o šali koja je baš po njegovom ukusu, članku koji bi ga mogao zanimati ili nečem desetom, ovakvim ćete mu sitnicama dati do znanja koliko vam je stalo.

2. Razmazite ga malenim gestama. Dižete li se redovito pola sata prije njega, neka ga dočeka šalica tople kave ili omiljeno pecivo.

3. Povremeno radite stvari koje oboje mrzite. Možda mrzite kuhati i on zna da to mrzite, no cijenit će ako se ponekad potrudite samo kako bi ga razveselili.

4. Flertujte. Samo zato što ste već dugo zajedno ne znači da je iskra nestala. Redovito flertovanje izvrstan je podsjetnik koliko vas još uvijek privlači.

5. Redovito komunicirajte. I vi i on imate obaveze, no nitko nije toliko zaposlen da ne stigne poslati jednu lijepu poruku u danu koja puno znači i otkriva da ste jedno drugome u mislima.

6. Pristajte na kompromise. Popuštanje u nekim stvarima na svoj će mu način pokazati kako vaše srce pripada samo njemu. Voli li on hladniju sobnu temperaturu, ponekad nabacite dodatne čarapice, toplu vestu i privijte se uz njega.

7. Ljubite ga. Koliko god želite i kad god poželite. S poljupcima ne možete pretjerati.

8. Pažljivo ga slušajte. Možda vam je baš neki dan pričao o novom romanu njegovog omiljenog autora. Razveselite ga novim naslovom i dajte mu do znanja da pridajete pažnju svemu što vam govori.

Izvor: cosmopolitan.hr