4 (iritantne) ženske navike koje muškarci moraju voljeti

orgazam, sex, sex, tužba, sex, ljubav, seks, stvaranje seksi osjećaja, ljubavne avanture, seks ljubav, žena, prigovori, iritiranje, muškarci, žene, orgazam, pitanja, seks navike, priznanje, hrvatice, žene, izlazak, izlazak vani, zaljubljenost, muškarci, žene

Bile bi grozne i bez njih, samo što to nitko ne bi primijetio. Naše navike znaju biti jako iritantne, ali muškarci bi ih svejedno trebali voljeti - evo i koje.

Naše predugo spremanje

Za izlazak se spremamo satima, i to muškarcima jako ide na živce, ali to radimo upravo zato da bismo bile lijepe tim muškarcima. Ok, nije istina, to radimo da bismo bile lijepe sebi, ali i muškarci mogu uživati u pogledu.

Prigovaramo

Oko svega - čarape na podu, krivo oprano suđe, činjenica da naš dečko ne radi po kući onoliko koliko bismo htjele... Ipak, svaki prigovor je znak da jako volimo muškarca kojem prigovaramo. Da nam je svejedno, samo bi spakirale stvari i otišle.

Ljubomorne smo

Jer ne volimo kad se naš dečko okreće za drugom curom, i to nećemo skrivati. To je samo još jedan dokaz ljubavi.

Nećemo reći što nam je

"Nije mi ništa" je jedna od najčešćih rečenica koju će upotrijebiti bijesna žena. Svom dečku nećemo reći što nam je, jer želimo da shvati sam. Ako shvati i nauči sam, sljedeći put neće ponoviti grešku.

index.hr