Bizarni estetski zahvati ženskog spolnog organa

estetska kirurgija, vagina, Vaginoplastika, smrad, zašto, razlozi, žene, vagina, ispitivanje, vagina, miris
U posljednjih nekoliko godina sve je veći broj žena koje estetske kirurge posjećuju radi zahvata na svojoj vagini. Neke zbog nezadovoljstva izgledom na ovaj ili onaj način, a neke radi nešto 'praktičnijih' razloga. Ponekad su zahvati doista i potrebni (kao na primjer nakon rođenja djeteta kada vaša vagina uz najbolju volju više neće izgledati kao nekad), no najčešće se izvode kako bi si pacijentice unaprijedile seksualni i ljubavni život.

Vaginoplastika ili pomlađivanje vagine najčešći je zahvat koji žene obavljaju na vagini. Cilj mu je suziti mišiće dna zdjelice te ukloniti višak vaginalne kože. A sve to kako bi se spriječili problemi poput nedostatka seksualnog užitka, ali i nekontroliranog otjecanja urina, posebice prilikom kihanja, kašljanja i pojačanje fizičke aktivnosti.

Perineoplastika je estetski zahvat kojemu je cilj područje između vagine i rektuma (perineuma) učiniti što privlačnijim. Osim toga, ovaj zahvat može i povećati seksualni užitak smanjivanjem rupa, odnosno sužavanjem vagine.

Labioplastika je idealan estetski zahvat za sve one koji nisu zadovoljni izgledom svojih usana. Labioplastikom se rješava problem viška kože ili nejednakih (asimetričnih) usana koje mnogim ženama ljuljaju samopouzdanje, a neke smeta i fizički tijekom seksualnog odnosa. A višak kože odnosno asimetriju možete riješiti i na području uz klitoris, ako vas slučajno smeta.

Himenoplastika je zahvat kojim se obnavlja, odnosno rekonstruira himen. Za ovaj se zahvat mogu odlučiti sve one žene koje iz bilo kojeg razloga žele povratiti svoju nevinost. Koju su recimo izgubile pijane, s totalnim kretenom kojeg su upoznale samo par sati ranije. Ili žene koje inspirirane romantikom žele svojim budućim supruzima pokloniti svoju nevinost, pa makar i onu stvorenu umjetnim putem.


cosmopolitan.hr