8 vještina koje će impresionirati baš svaku ženu

orgazam, iPhon, preljub, ljubavnik, prevara, Smisao za humor, zavodljivost, osmijeh, Seksi pogled, seksualna želja, seks ljubav, muškarac žena, žene, seks u dvoje, pričanje, razgovor, žene, seks u dvoje, godine, iskustvo, ljubavnice, ljubavnik, savršeni ljubavnik, znakovi, žene, muškarci, vještine, ovisnica, zavodnica, ljubomorna, Posesivna ljubav, brak, seks navike, greške, veza, ljubav, žene, muškarci, žene, seks prakticiranje, detalji, ljubav, tajna, žene, muškarci, žene, muškarci, žene, izgled, žene, muškarci

Neke vole visoke, neke niže, neke savršeno građene, dok druge vole muškarce s lagano izraženim pivskim trbuhom. No, posve je nebitno kakav tip muškaraca voli određena žena, jer vještine o kojima ćemo danas pisati, u svakom trenutku će impresionirati i one koje se možda na prvi pogled ne zaljube u vas. Ako ste voljni učiti, raditi na sebi pokušavajući zaokružiti sebe kao osobu usavršavajući bilo koju od vještina s liste, to bi vam u budućnosti moglo donijeti mnogo pozitivnih stvari kad su žene u pitanju. Neke od ovih vještina ukazati će im da ste muževni, neke da imate i onu nježniju stranu koju žene toliko cijene, a baš sve će vam u konačnici biti jedan veliki plus.

Vještina u razgovoru

Ako ste vješti prilikom razgovora s ljepšim spolom, ako vas svakog puta kad ugledate zgodnu djevojku ne opere trema, ako ne počnete mucati i zastajkivati, već uvijek imate pravi odgovor, postavljate odlična pitanja ili vam je slušanje jača strana, onda ste definitivno "na konju" kad su žene u pitanju. Žene privlače oštroumni, samouvjereni muškarci koji se ne boje prići i porazgovarati i ako vam je to lošija strana, na toj vještini morate definitivno poraditi.

Znanje stranih jezika

Znanje barem jednog stranog jezika je nešto k čemu bi trebala težiti svaka mlada osoba koja drži do sebe. Danas, dok su vam sve moguće informacije dostupne na samo jedan klik miša, a putovanja dostupnija nego ikada, znanje stranih jezika je ogroman plus, kako općenito, tako i kod žena. Vjerujte, to je jedna od vještina koja će ih definitivno zaintrigirati i pokazati im da ste bili odlučni naučiti jezik koji nema veze s vašim mjestom rođenja ili će vas promatrati kao "svjetskog čovjeka" koji voli upoznavati druge kulture i običaje.

Vještina u spavaćoj sobi

U redu, možda se ne radi o vještini koju ćete joj uspjeti demonstrirati kad se prvi put sretnete, ali kad jednom uspijete doći do te točke, onda je bolje da na ovom koraku ne uprskate sve ono na čemu ste do tada radili. Žene će često po načinu na koji se odnosite prema njima u spavaćoj sobi, izvući zaključke o vašoj vezi, odnosu prema njoj ili o tome što vam ona predstavlja. Loša izvedba mogla bi zauvijek zapečatiti sudbinu vaše veze.

Kuhanje

Definitivno postoji nešto u izreci da "ljubav ide kroz želudac" jer kuhanje je jedna od vještina s kojom je zasigurno možete osvojiti. Ne, ne mora se odmah raditi o djevojkama većih gabarita, jer bili debeli ili mršavi, svi volimo fino pojesti. Uspijete li joj pokazati da ste strastveni kad je u pitanju kuhanje, da volite to raditi i da to radite dobro, to će vam biti još jedan veliki plus.

Snalaženje s kućnim popravcima

Nisu bez veze kućni majstori u filmovima ili serijama gotovo uvijek predmet žudnje žena. Da, žene definitivno privlače muškarci koji se ne boje zaprljati ruke i uhvatit se u koštac sa kućnim kvarovima i problemima. Nemojte sramotiti muški rod i za svaku sitnicu plaćati pomoć sa strane, već si osigurajte osnovni alat kad za to dođe potreba i odlično ga iskoristite.

Sviranje instrumenta

Mnogi već znaju, a za one koji još nisu shvatili, ponoviti ćemo ponovo. Vještina da odsvirate neku stvar, da budete srce zabave ili joj uz instrumentalnu pratnju odpjevate pjesmu koju voli, otvoriti će vam vrata do mnogih spavaćih soba kad su žene u pitanju. Da, otići ćemo toliko daleko i tvrditi da je ovo možda jedna od najboljih vještina, ako vam je cilj zavesti djevojku. Samo je bitno da saznate njezinu pjesmu i pola posla ste riješili.

Ples

Nemojte biti jedan od onih "čobana", koji će reći da ples nije za muškarce i na svakoj zabavi sjediti ko balvan dok se svi ostali zabavljaju. Ples je način na koji ćete najlakše pokazati da ste zabavni, opušteni, senzualni i samouvjereni, a ako ste dobri, uvijek možete na podij pozvati onu zgodnu djevojku koja većinu večeri provodi sama za stolom. Što je najbolje, ne morate biti "Travolta" da bi vladali plesnim podijem.

Osnovno znanje o mehanici automobila

Svaki muškarac jednostavno mora biti upoznat s osnovnim stvarima koje mogu poći po zlu kad su automobili u pitanju. Zamislite samo situaciju u kojoj "Bogu iz nogu" spašavate žene koje je iznevjerio limeni ljubimac. Da, vjerojatno ne moramo ni govoriti koliko bi bile zahvalne da im osposobite automobil za vožnju kad su već mislile da je situacija bez izlaza. Ako u takvom slučaju otvorite haubu i buljite u motor jednako tupo kao i one, onda se nemate pravo smatrati legitimnim pripadnikom muškog roda.

macho.hr