5 znakova koji otkrivaju da vas muškarac beskrajno voli

veza, pitanja, žene, seks prakticiranje, pitanje, teško pitanje, odgovor, prekid veze, ljubav, problemi s partnerom, partner, muškarac, voljeti, znakovi, veza, riječi, spašavanje, veza, razvedeni muškarac, brak, prva godina, veza, uspješnost, faze, žene, za žene i muškarce, muškarci, kontrola, kolegica, ljubav na poslu , uredske romanse, seks u uredu, veza, ljubavni krah, samoća, razvod, razlozi, istraživanje, brak, brak, pitanja, problemi, veza, muškarac, žena, dobri znakovi, nezadovoljstvo, veza, očekivanja, sretna veza , recept, muškarac, žena, bračni par, bračni parovi, Oženjeni muškarci , srčane bolesti

Donosimo male, ali važne znakove koji otkrivaju da vas uistinu voli.

Šalje luckaste poruke

Što banalnija poruka to su njegove emocije jače. Poruke poput fotografije simpatične životinje s citatom, nekog vica ili linka na neko članak koji zna da bi vas zanimao zapravo su znak da stalno misli na vas te kako vam želi pokazati da zna što volite i što vas zanima.

Traži vaš modni savjet

U trenutku kada od vas zatraži savjet što će obući za neku priliku znajte da mu je stalo do vas. Muškarcima je takav potez vrlo privatan i intiman. Još ako vas zatraži da snjim odete u šoping, znajte da mu je stalo do vas te da vas želi u svom životu.

Zove vas bez posebnog razloga

Muškarac koristi telefon u tri situacije- zbog posla, radi dogovora i da čuje nečiji glas. Ako mu niste kolegica ili pak nemate neki dogovoreni sastanak znajte da je riječ o ovom trećem. Ovo je znak da mu nedostajete te da jedva čeka da vas čuje i vidi.

Prijatelji ga 'bockaju' zbog vas

Kada slučajno u razgovoru ili preko telefona čujete kako ga prijatelji 'podbadaju' zbog vas znajte da je riječ o ljubavi. Muškarci međusobno ne vole dijeliti intimne trenutke, osim u dvije situacije - ako je riječ o neobaveznom seksu ili pak pravoj ljubavi. Ovo prvo ostaje u muškom krugu i ne izlazi iz njega, no ako ste se našli u njihovoj muškoj priči koja na šaljiv način dolazi do vas, znajte da se itekako hvali o vama.

Radi planove unaprijed

Ako vam, nakon zajedničkog popodneva predlaže druženje za sutra, prekosutra ili za vikend možete biti sigurni da je zaljubljen. Ovo je znak da uživa u vašem društvu te da jedva čeka sljedeću avanturu u koju ste uključeni samo vas dvoje.

Izvor: zadovoljna.hr