5 koraka do savršenog izgleda bez grudnjaka

grudnjak, odjeća, Korak, okolina

1. Prihvatite svoje grudi onakve kakve jesu

Industrija grudnjaka potpuno je izvrnula našu sliku o „idealnim grudima". Činjenica je da savršene grudi ne postoje i da bez grudnjaka sve one malo više vise, malo su manje centrirane i to je jednostavno tako. Naravno, govorimo o prirodnim grudima. Nošenje odjeća bez grudnjaka zahtjeva bar malo samopouzdanja, dakle, vaše su grudi super baš onakve kakve jesu.

2. Ako ljudi bulje u vas, buljite i vi u njih

Budimo realni, ova se situacija događa svaki put kad se odlučite učiniti nešto hrabro i neuobičajeno. Izađete li bez grudnjaka, netko će to primijetiti, netko će se zgražati, a netko diviti. Primjetite li da netko s vas ne skida pogled, dokažite mu da ste sigurni u sebe i uzvratite istom mjerom. Također, normalno je da ste svjesni svoje okoline, a možda i malo nesigurni. Ipak, samo zato što vi znate da nemate grudnjak, ne znači da to znaju i svi ostali. Jedina važna stvar je ta da se vi osjećate dobro, a malo je osjećaja usporedivo s olakšanjem jednom kad se oslobodite krutih žica i iritantnih naramenica. Bar ponekad.

3. Koristite naljepnice za bradavice

Postoje različite vrste naljepnica koje savršeno prekrivaju bradavice, a time ih i štite od iritacije, ali i vas od eventualnih neugodnosti. Naljepnice je sad moguće pronaći u većini drogerija. Pod ostale opcije spadaju i silikonske koje su nešto skuplje, ali savršene za svaku prigodu.

4. Izbjegavajte „nezgode" odabirom odjeće koja savršeno pristaje uz vaše tijelo

Slučajno ispadanje bradavice i nije tako rijetka pojava, a nezgoda je koju biste vrlo lako mogli doživjeti i bez da ju primijetite. Zato mnoge žene problem rješavaju korištenjem ljepljivih traka na području dekoltea kako bi bili sigurni da sve stoji na mjestu. Ipak, radi se o koži, a koža je sama po sebi dovoljno masna da duže vrijeme ne može izdržati ni najjaču ljepljivu traku. Odlazak krojaču i odabir savršene haljine, tunike, bluze, topa ipak je daleko sigurnije rješenje.

5. Izbjegnite neugodno skakutanje odabirom odjeće koja će zamijeniti ulogu grudnjaka

Što su vaše grudi veće, to bi vaša odjeća trebala biti uža i čvrsto ih pridržavati. Jasno nam je da se na taj način nekako gubi smisao nenošenja grudnjaka, ali to je nažalost tako. Imate li velike grudi, to će vam rješenje biti puno ugodnije od odabira odjeće koja neće koristiti kao podrška i time izazvati neugodnu bol pri svakom pokretu.

Izvor: cosmopolitan.hr