5 grešaka koje mladenka nikad ne smije raditi pred gostima na vjenčanju

kuma, vjenčanje, kriteriji , greške, mladenka, mladenka, buket, udaja, savjeti, mladenka, veo mladenka, buket, vjenčanje, buket, narodni običaj

Svaka mladenka koja želi zadiviti svoje goste na vjenčanju ne smije...

1. ...svađati se s mladoženjom

Vjenčanje nikako nije prigoda na kojoj bi se mladenka i mladoženja smjeli raspravljati i svađati, naročito ne pred gostima. Ako mladenci baš moraju o nečemu raspravati to bi trebali napraviti nasamo.

2. ...biti osorna i bez poštovanja prema roditeljima

Ružno se ne smije ponašati ni prema roditeljima svoga zaručnika, odnosno supruga. Nepoštivanje roditelja na vlastitom vjenčanju mladenku prikazuje u vrlo lošem svjetlu.

3. ...'obračunavati' se s bendom ili fotografom pred svima, čak i ako je opravdano

Bend ne svira pjesme koje je trebao svirati ili je fotograf propustio snimiti neki vrlo bitan trenutak? Nedopušteno je pred svima se obračunavati s njima zbog toga nego to treba riješiti u četiri oka.

4. ...žaliti se gostima na hranu i pića koja se poslužuju

Prvenstveno zato jer je ona ta, zajedno s mladencem, koja je izabrala meni. Ako niste zadovoljni hranom ili pićem koji se poslužuju obratite se osoblju i ljubazno im objasnite u čemu je problem.

5. ...'blatiti' obitelj mladoženje

Neprimjereno je čak i davati loše komentare njihovu izboru odjeće. Osim toga, prijatelj zaručnikove obitelji može načuti mladenkino 'blaćenje' što može trajno naštetiti vezi među supružnicima.

Izvor: zadovoljna.hr