Savršeno jednostavno očistite organizam, snizite tlak, riješite se kila i celulita

imunitet, jačanje imuniteta, prehlada, čaj, organizam, detoksiciraju organizam, čisti organizam, lan, čajevi, zdravlje, čajevi, Sok za rehidraciju , Otopina za rehidraciju, čaj, bubuljice, čaj, zima, čaj, grlo, menta
Odlične su za čišćenje organzima od toksina i štetnih materija, snižavaju krvni tlak i smanjuju apetit. Osim toga, odlične su za razgradnju masnoća, pa doprinose vitkoj figuri i smanjenju celulita.

Ukoliko želite organizam opskrbiti ljekovitim sastojcima te dostići i održati željenu kilažu, pripremite čaj od sjemenki lana.

Sastojci:

tri žlice sjemenki lana
litra kipuće vode

Priprema

U večernjim satima proključalom vodom prelijte sjemenke i ostavite da stoji preko noći. Ujutro procijedite napitak i dobit ćete gustu tekućinu.

Konzumiranje

Pijte 150 mililitara čaja tri do četiri puta na dan i to pola sata prije obroka. Napitak konzumirajte 10 dana, a potom uzmite 10 dana pauze.

Redovitim ispijanjem ovog napitka primijetit ćete značajne promjene na svojoj koži, koja će biti blistava, elastičnija, zdrava i zategnuta. I što je još bolje, neće se opustiti nakon gubitka viška kilograma.

Napomena

Ne preporučuje se osobama koje imaju probleme s jetrom i bubrežnim kamencima, piše stvarukusa.rs.

Prije upotrebe bi bilo dobro da se posavjetujete s liječnikom.