Pomiješajte samo ova tri začina i uništite rak

masline, maslinovo ulje, margarin, istina, lijek, smokve, maslinovo ulje, maslinovo ulje, recepti, maslinovo ulje, mljeveni papar, kurkuma, lijekovi, preventiva, RAK, maslinovo ulje,  hepatoprotektivno djelovanje, bolesti jetre, jetra, Bajakovo, limunov sok, maslinovoo ulje, limun, toksini u organizmu, čišćenje toksina, Oleum Olivarum, antibakterik, detoksikant, maslinovo ulje, List masline, maslinovoo ulje, maslinove grančice, ulja, masti, suhe smokve, smokve, maslinovo ulje, lijek, maslinovo ulje, Djevičansko ulje, preporuke, maslinovo ulje, njega lica, maslinovo ulje, masline, maslinovoo ulje, maslinovo ulje, masline, maslinovo ulje, Hercegovina, maslinovo ulje, zdravlje, maslinovo ulje, ekstra djevičansko, Krk, šećer, sojino ulje, istraživanje, maslinovo ulje
Anderson kaže kako je do svojih saznanja došla istražujući dvije tisuće godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima. Liječnica je istaknula da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema opasnosti da obolite od raka.

Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i papar. Pomešajte četvrtinu žličice kurkume s pola žličice i dodajte prstohvat mljevenog papra. Ta tri sastojka pomešajte Sve zajedno dobro promiješajte. Dobivenu smjesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.

Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smjesu u hranu stavite na samom kraju kako se ne bi prekuhala. Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

'Sve je u kurkumi. To je začin u obliku žutog praha. Njezine antiupalne sposobnosti su nevjerovatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume', tvrdi Anderson.

Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog crijeva, prostate, mozga i dojke.

S.P./carolynandersonmd.com