Ovaj recept je zaista – čudo! – Kako se osloboditi bolova u leđma, zglobovima i nogama za 7 dana?

leđa, bolovi u leđima
Provjerila sam na sebi, svojim prijateljima i uvjerila sam se da je ovaj recept zaista - čudo!

Ovaj recept ću podijeliti sa vama, koji imate problema sa bolovima u zglobovima, leđima, nogama, vratu, piše portal uspesnazena.com!

Recept glasi ovako:

Kupiti u bilo kojoj trgovini 150 gr bilo kojeg jestivog želatina, sa voćnim ukusom ili bez, svejedno ( 150gr - za kuru liječenja od mjesec dana). Uveče sipajte 5 gr želatina (dvije ravne kašikice) u četvrt čaše sa hladnom (iz frižidera) vodom. Pomiješajte i ostavite da stoji do jutra (van frižidera). Želatin ce nabubriti i pretvoriće se preko noći u žele. Ujutru popijte smjesu na prazan stomak. Možete dodati sok, vodu sa medom ili pomiješati smjesu sa jogurtom ili kiselim mlijekom. Ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara.

Funkcionira tako, da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, bolove u kičmi, vratu itd., poslije tjedan dana prestaju da ih primjećuju!

Vrijeme liječenja je mjesec dana. Ponoviti za 6 mjeseci. Ovo je način da se obnovi „podmazivanje" zglobova. A od zdravih zglobova ovisi i normalan rad mnogih organa, jer sve je u našem organizmu povezano.

Jedino „NE" - mnogi ne vjeruju. Skupi lijekovi protiv bolova puni kemije za nekoga su jedino rješenje, a tako „primitivno", nezahtjevno liječenje ne ulijeva povjerenje.

Zasto je želatin toliko koristan za zglobove?

Želatin - proizvod životinjskog porijekla, dobijen u rezultatu prerade vezivnog tkiva krupne rogate stoke - tetiva, kostiju, hrskavica, je ustvari kolagen u najčistijem obliku. Pozitivno djeluje na stanje unutarnjih vlakana i sitnih sudova. U sebi posjeduje dvije aminokiseline: prolin i hidrosiprolin, koji imaju pozitivan uticaj na oporavak vezivnog tkiva. Želatin je u stanju da poveća rast i obim vezivnog tkiva, sto je veoma važno kod bolesnih zglobova.

Želatin je koristan proizvod izuzetnog kvaliteta za poboljšanje zdravlja:

- jača zglobove i srčani mišić
- poboljšava metabolizam
- povecćva mentalnu sposobnost
- održava zdravo stanje kože
- daje elastičnost i snagu tetivama i ligamentima
- sprjiječva razvoj osteoporoze i osteoartritisa
- dovodi do poboljšanja rasta i strukture kose i noktiju
- nezamjenjiv kod displazije

Iz osobnogiskustva mogu vam recć da su zaista za samo 7 dana prestali bolovi u kičmi i ukočenost u vratu, koje sam osjećala već mnogo mjeseci, jer moj posao vezan je za duže sjedenje za raačnarom. Poslije kursa lijecčnja od mjesec dana osjecala sam se mnogo bolje, bolovi u leđima su nestali!

Izvor: uspesnazena