Konzumirajte ova tri lako dostupna sastojka i ne bojte se raka!

masline, maslinovo ulje, margarin, istina, lijek, smokve, maslinovo ulje, maslinovo ulje, recepti, maslinovo ulje, mljeveni papar, kurkuma, lijekovi, preventiva, RAK, maslinovo ulje,  hepatoprotektivno djelovanje, bolesti jetre, jetra, Bajakovo, limunov sok, maslinovoo ulje, limun, toksini u organizmu, čišćenje toksina, Oleum Olivarum, antibakterik, detoksikant, maslinovo ulje, List masline, maslinovoo ulje, maslinove grančice, ulja, masti, suhe smokve, smokve, maslinovo ulje, lijek, maslinovo ulje, Djevičansko ulje, preporuke, maslinovo ulje, njega lica, maslinovo ulje, masline, maslinovoo ulje, maslinovo ulje, masline, maslinovo ulje, Hercegovina, maslinovo ulje, zdravlje, maslinovo ulje, ekstra djevičansko, Krk, šećer, sojino ulje, istraživanje, maslinovo ulje
Doktorica Carolyn Anderson tvrdi da se ne morate bojati da ćete oboljeti od raka ukoliko pomiješate i konzumirate ova tri začina koja su vam lako dostupna. Do svojih saznanja doktorica je došla istražujući dvije tisuće godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji. Rezultati su potvrđeni čak i u zapadnjačkim medicinskim istraživanjima.


Tri čudesna začina su kurkuma, maslinovo ulje i papar. Pomiješajte četvrtinu žlice kurkume sa pola žlice maslinovog ulja i u to dodajte prstohvat papra. Smjesu dobro promiješajte i konzumirajte kao dodatak jelima, a možete je konzumirati i samu. Kada je dodajete u hranu pazite da to činite pred kraj termičke obrade da se ne bi prekuhala. Ukoliko je jedete samu, ublažite je s malo vode. Unosite smjesu u organizam svakodnevno i što češće.

Dobro je znati da ova smjesa djeluje i kao preventiva, stoga je mogu konzumirati svi koji se žele zaštititi od ove opasne bolesti.

portaloko.hr