Bio je ovisnik o nezdravoj hrani, a onda je 30 dana živio 'organski'. I dogodilo se ovo...

hrana, Nezdrava hrana, prehrana, žvakanje, hrana, jelovnik, ishrana, pravilna ishrana, loše navike, jelo, najgore navike, organska hrana, nezdrav život, dug i zdrav život, ishrana, pravilna ishrana, hrana, zdravlje, ishrana, zablude, hrana, meso, sirova hrana, očuvanje hrane
Netom prije njegova 40. rođendana počeo je osjećati žgaravicu, neprestano kruljenje u želucu, a imao je i problema s nesanicom. Sanchez je svoje zdravstvene probleme povezao s nezdravim načinom života.

Pomislio je kako ima nešto u tome što su mu njegovi kolege s posla govorili: Hrani se organskim namirnicama i otkrit ćeš neki sasvim drugi svijet okusa i zdravstvenih dobrobiti.

Nakon što je donio čvrstu odluku da mjesec dana odbaci sve neprirodne proizvode, svoju je odluku otkrio supruzi i djeci. Bili su skeptični oko toga hoće li izdržati, a kako je ispričao za Men`s Health, dvojio je i on sam.

Koristiti samo prirodne, organske proizvode, hranu i odjeću od organskog pamuka, to nije bio nimalo lak zadatak. Uputio se u nabavku novih, organskih proizvoda i osjećao se, kako je rekao, kao mladić na maturalnoj zabavi koji ne zna što treba raditi.

Bio je iznenađen visokom cijenom organskih proizvoda, ali to ga je, tvrdi, natjeralo da skupe paketiće organskih žitarica i čokoladica ne trpa u sebe kao do sada. Nakon tri tjedna "organskog života", njegovi zdravstveni problemi su se povukli, nestala je žgaravica, nestala je borba s nesanicom, osjećao je da ima puno više energije i jasnije razmišlja, a hrana je imala znatno bolji okus nego ikada prije. To su primijetili i članovi njegove obitelji koji su počeli pratiti njegov novi životni stil.