Zabranili joj unošenje alkohola u avion, pa je popila cijelu bocu na ulazu

avion, alkohol, pijanstvo, alkohol, kuća, lijekovi, blagdani, alkohol, zdravlje, alkohol, droga, alkohol, konzumacija alkohola, alkohol u krvi
Kako u zrakoplovnoj luci u Pekingu ne dopuštaju putnicima unos alkohola u avione, gospođi Zao, bilo je žao oprostiti se od dragocjene joj tekućine pa je sjela na samom ulazu u ispila cijelu bocu Rémy Martin XO Excellence konjaka...

Nakon što je ispraznila i zadnju kap, pala je u nesvijest, a djelatnici zračne luke procijenili su kako njezino stanje ne dozvoljava nastavak putovanja.

Gospođa Zao probudila se iz alkoholne kome kada su po nju došli policajci. Vikala je i valjala se po podu. "Gan bei!", rekla je žena, što u prijevodu znači: "Ispij do dna!""Bila je toliko pijana da nije mogla stajati na nogama. Pozvali smo hitnu pomoć i odgurali ju u invalidskim kolicima", rekao je za The Bejing Times policajac.

Kapetan zrakoplova odbio je poletjeti dok se situacija ne riješi, a pijanu putnicu nije želio na svojem avionu. Zrakoplov je poletio bez Zao.

Nakon što se naspavala i otrijeznila u stacionaru hitne pomoći, gospođa Zao ispričala se policiji i zahvalila im na intervenciji.

Samo 7 sati kasnije, po nju su došli članovi njezine obitelji