Test osobnosti: Izaberite oko i otkrijte sve o sebi

oko, oblik oka, test, karakter
Oko broj 1
Otvorena ste osoba koja će gotovo svakoga pustiti u svoj život i srce. Vjerujete da je bolje riskirati pa možda biti i povrijeđen nego se zatvoriti prema svijetu. Ne pokazujete drugima svoje strahove i nesigurnosti.
Vlastite probleme uvijek rješavate u privatnosti. Trudite se uvijek biti tu za druge, čak i kada vam je samima teško. Pomažući drugima najbolje pomažete i samima sebi.

Oko broj 2
Savjesna ste i poštena osoba koja se uvijek trudi ostaviti dobar dojam i postupiti pravilno. Vjerujete da vaša djela utječu na živote drugih ljudi,bez obzira kolika ta djela bila velika ili mala.

Ne pokazujete drugima kada ste zabrinuti ili uznemireni. Primjećujete puno nesreće i nepravde, ali držite to za sebe. Trudite se biti što bolja osoba jer smatrate da je to najmanje što možete napraviti u životu.

Oko broj 3
Duboko u sebi patite. Imate burnu prošlost koja dan danas utječe na vas. Nekad vam se čini da je život samo obična šala te pokušavate naći unutarnji mir gdje god možete. Ne otkrivate drugima vaše najmračnije misli.

Puno toga podnosite i trpite, a sve što proživljavate držite samo za sebe. Na van uvijek djelujete iznenađujuće veselo. Stručnjak ste u tome da se podignete i krenete dalje svaki put kad padnete.

Oko broj 4
Kompleksna ste osoba filozofskih razmišljanja. O bilo čemu da je riječ, vi ćete vjerojatno o tome previše razmišljati i analizirati. Volite doprijeti do dubljeg značenja stvari i skloni ste toliko se zadubiti u vlastite misli da zaboravite na materijalni svijet.

Ne pokazujete drugima koliko ste nesigurni po pitanju svega pa sve morate preispitivati. Na život gledate kao na slagalicu i volite se igrati s njenim dijelovima dok ne nađete one koji se slažu.

Oko broj 5
Tajanstvena ste osoba koju drugi teško mogu dokučiti, ali ni sami sebe ne poznajete u potpunosti. Vaša osobnost mješavina je mnogih kontradiktornosti i raspoloženje vam se mijenja iz dana u dan.

Pronađete li sami sebe, više nećete biti ista osoba. Ne otkrivate drugima puno o sebi. Osoba ste od malo riječi i zbunjujućih djela. Volite promatrati i upoznati druge ljude prije nego što ćete išta reći o njima. Govorite samo ono u što ste sigurni.

Oko broj 6
Senzibilna ste osoba koja sve primjećuje i ništa ne zaboravlja. U harmoniji ste sa svijetom oko vas. Osjećate intenzivno i duboko i ponekad najbezazlenije stvari mogu utjecati na vas. Lako vas je nasmijati i rasplakati.

Drugima ne pokazujete koliko ste krhki, već im pokazujete koliko pronicljivi možete biti. Vrlo dobro možete predvidjeti događaje u vašem životu i često ste prva osoba koja nasluti što će se dogoditi.

Oko broj 7
Strastvena ste soba uvijek puna energije. Kod vas nikada ništa nije suptilno. Ili volite ili mrzite. Imate mišljenje o svemu i odluke donosite vrlo brzo. Ne pokazujete drugima kada ste uznemireni ili zabrinuti.

Zbog viška energije znate biti dosta nervozni. Kod vas je uvijek riječ o visokim ulozima o bilo čemu da se radi. Ne možete si pomoći a da od svega ne stvorite dramu u vlastitoj glavi.

Oko broj 8
Ekscentrična ste osoba s neobičnim interesima, uvjerenjima i navikama. Oduvijek ste pomalo bili čudak kojemu nije stalo do pravila i tradicije. Sve radite na vlastiti način bez obzira na posljedice.

Ništa ne skrivate pred drugima, a oni koji vas osuđuju, zabavljaju vas. Želja vam je da ima više ljudi poput vas. Pronalazite puno radosti u tome što niste konformist.

Oko broj 9
Intuitivna ste osoba koja vrlo dobro razumije druge ljude i svijet. Ne otkrivate drugima koliko puno znate, a puno toga možete saznati samo iz nečijeg izraza lica ili tona glasa te uvijek znate kada vam netko laže.

Drugima o sebiotkrivate isključivo ono što vi želite. Osim što sami dobro „čitate" ljude, znate kako vas drugi „čitaju". Znate kada netko manipulira vama te i vi znate manipulirati drugima ako morate. No obično ne pribjegavate tome.

zadovoljna.hr