Panika u Zagrebu: Manijak šetao s knjigom oko narodnjačkog kluba

izbori u BiH, HDZ BiH, računala, knjiga, Mostar, kopiranje, optužnica, knjige, djevojke, izlasci, knjiga, knjiga, panika, djeca, škola
Prema njihovim tvrdnjama, uistinu mučna scena dogodila se u petak navečer u blizini jednog narodnjačkog kluba kada je neki manijak, ničim izazvan, stao šetati tim područjem ni manje ni više nego s - knjigom.

"Cijela diskografija Seke Aleksić mi je proletjela pred očima."

- Bilo je užasno. Baš je svirala pjesma "Hoću disko, neću školu, pijem samo koka-kolu" kad je moj prijatelj Petar naglo podigao glavu od stola na kojem je nešto njušio i tad kroz prozor vidio tog frika. Šok i nevjerica. Petar je od straha kihnuo i zabijelio nam cijeli prozor pa više nije bilo šanse da vidimo što se vani događa. Osjećali smo se kao pačići u kartonskoj kutiji nad kojom vreba sokol. Pravi horor u cijeloj priči jest što je manijak u bilo kojem trenutku mogao početi čitati naglas i samo Bog zna što bi se tad dogodilo - u šoku nam je prepričavala Jelena.

Prema navodima doživotno traumatiziranih svjedoka, društvo iz kluba nije časilo ni časa već su odmah pozvali policiju, hitnu pomoć, antiterorističku jedinicu, vatrogasce i plavi telefon te se svi zajedno držeći za ruke šćućurili u kut kluba dok opasnost ne prođe. Tvrde da su im to bili najstrašniji trenuci u životu.

- Na kraju je policija ipak došla i brzo svladala sumnjivca, ali više nam nikome nije bilo do slavlja - dodala je Jelena.

Policija upozorava kako je broj prijava čudaka s knjigama oko narodnjačkih klubova u porastu te mole zabrinute građane da ne brinu, već da se drže postrani kako ne bi dodatno isprovocirali knjižne teroriste te da svaki takav slučaj obavezno odmah prijave policiji.

news-bar.rtl.hr