FOTO  Najava: Još samo petnaest dana do 16. Dječijeg sajama

dječiji sajam, najava, Sarajevo
...i roditelje u regiji koji je dosad obuhvatio Mostar, Rijeku i Zagreb te po prvi put stiže u Sarajevo. 16. Dječiji sajam a prvi u Sarajevu održat će se od 14. do 16. studenog u dvorani Mirza Delibašić u Centru Skenderija pod počasnim pokroviteljstvom Grada Sarajeva.

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike, pelena, hrane, odjeće, obuće i igračaka, pa sve do zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa, natjecanja, degustacija i darova, u tri dana trajanja Dječji sajam ponudit će za svakog ponešto. Bez obzira jeste li veliki ili mali, Dječji sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je biti dijete - najljepše na svijetu!

Za mališane će tu biti veliki broj zabavih sadržaja te razne igre pod pokroviteljstvom sponzora sajma a za roditelje posebna sajamska prodaja i diskontne cijene gdje će svi roditelji na jednom mjestu moći saznati i nabaviti ponešto povoljno i kvalitetno za svoje dijete. Na sajmu će se predstaviti oko 70 izlagača iz zemlje i inozemstva među kojima i udruge koja se bave pitanjima djece i roditelja. Ukratko - biti će to nezaboravan vikend prepun smijeha i veselja za cijelu obitelj!

Sponzori i partneri sajam su: BH Telecom, Violeta, Konzum, Jana, Ledo, Baby centar, Bojprom, Adax, Molfix, Cokić na eksić, Kraš i Hyundai.


Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje.