Mnoštvo izlagača, nagradne igre, radionice i revije na 5. Sajmu vjenčanja powered by BH Telecom

Sajam vjenčanja, Hercegovina, Sajam vjenčanja, Međugorje
Tako će ove godine na Sajmu saloni vjenčanica La Perla, Bakus Sposa i Sposa La Perla pokazati najnovije modele vjenčanica a muški dio publike idealno odijelo za sebe moći će potražiti na štandovima Martin Arbanas i Cesars. Kume, prijateljice i ostale uzvanice večernju haljinu za vjenčanje moći će odabrati između haljina Sherri Hill, haljina Ivice Skoke, Kristine Burje te Andre Zvono. Ljubitelji cvijeća i cvjetnih dekoracija nikako ne smiju zaobići izlagačke prostore Maslina, cvjetnog ateljea Hedera te cvjećarne Boras. Idealne vjenčane fotografije i trenutke za sjećanja na Sajamskoj prezentaciji ponuditi će studio WAF i El Arte Photography. Zlatarna Seiko ove godine priprema izuzetnu ponudu vjenčanog prstenja kao i zlatarna S&M. Slatke delicije te vjenčane torte i kolače prezentirati će San Marino i Iva kolači. Maštovite pozivnice moći će se pogledati na štandovima Lumena, HP Cards-a i udruge "Susret".

Make Up studio by Ivana Ćorić, frizerski salon Adnel, kozmetički salon "Fancy" te akademija Allure zasigurno će imati korisne savjete o ljepoti za svaku mladenku.

Oni koji još uvijek nisu izabrali mjesto za vjenčano slavlje imati će priliku razmotriti ponude Herceg Etno sela, hotela Brotnjo te Međugorje Hotel & Spa. Salon namještaja Elegant, Mališić Home & Decor i Šarac Bela svojom bogatom ponudom namještaja i detalja za dom oduševiti će sve posjetitelje. Ponuda luksuznih automobila poput nekih old timera, Rolls Roycea te Chrysler limuzina zadovoljiti će i one sa najvećim očekivanjima.

Sajam će za posjetitelje svoja vrata otvoriti u subotu 14.03. u 10h. Kao i svih godina do sada prvi dan Sajma biti će bogat događanjima te će svi posjetitelji osim izlagačkog dijela moći sudjelovati i na dnevnoj modnoj reviji, cvjetnoj te hair and make-up radionici. Po zatvaranju prvog dana Sajma u 20h svi oni koji budu željeli osjetiti dašak glamura i biti dio humanitarnog dijela Sajma moći će uživati u gala humanitarnoj reviji.

Najnovije kolekcije vjenčanica, svečanih odijela i večernjih haljina uz manekenke i manekene modnom pistom prošetati će i neke od javnih osoba. Voditeljica samog događanja biti će poznata hrvatska novinarka Tončica Čeljuska. Zaštitno lice Sajma Renata Končić Minea kao i velika glazbenica Ana Rucner ovogodišnje su glazbene gošće. Nakon gala revije završetak prvog dana Sajma obilježiti će vatromet u izvedbi Pirotehnike Mirnovec.

Drugi dan Sajma počinje s događanjima od ranih jutarnjih sati a dnevne modne revije održati će se u 12h i 17h. Novitet na Sajmu ove godine je predavanje Tončice Čeljuske na temu "Tajna sretnih parova. Kako pomiriti različitosti i naći model kako živjeti jedni uz druge".

Završetak Sajma biti će okrunjen velikom nagradnom igrom koja ove godine poseban naglasak stavlja na tradiciju. Kako bi sudjelovali u njoj, mladenci trebaju poslati fotografiju majke i oca ili bake i djede na njihov dan vjenčanja te napisati kako ih je njihova ljubav inspirirala. Finalisti nagradnog natječaja sudjelovati će u finalu nagradne igre na glavnoj pozornici te će najbolji od njih osvojiti vrijedne nagrade za svoje vjenčanje.

Sve detalje o Sajmu i velikoj nagradnoj igri posjetitelji i zainteresirani mogu pratiti na službenoj Facebook stranici Sajma https://www.facebook.com/pages/Sajam-Vjenčanja-Mostar/145970178785977?ref=aymt_homepage_panel