FOTO  HT ERONET: Zimska bajka u Kosači

zimski grad, kosača, bajka, Eronet, HT Eronet, kosača
A u bajci će se naći mnoštvo sadržaja za najmlađe posjetitelje. Bit će tu zabave, pjesme, plesa, glume i, naravno, odličnog raspoloženja.

Sve one koji dođu posjetiti ovaj šareni program, uveseljavat će Mali teatar Mostar i Mostarske mažoretkinje.

U programu će se izmjenjivati razne radionice, a najmlađi će imati prigodu družiti se s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnicima. Za glazbeni božićni ugođaj pobrinut će se kostimirani DJ, a tu je i projekcija animiranog filma, čitaonica za djecu, ukrašavanje HT ERONET božićnog bora i ostali sadržaji.

Prvoga dana programa, nakon radionica, Mali teatar Mostar će, od 15 sati, za djecu djelatnika HT ERONET-a izvesti predstavu „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi". Tom prigodom bit će podijeljeni i paketići.

Drugoga dana, u subotu, 17. prosinca, uz radionice, HT ERONET, zajedno s Kosačom i Mostarskim mažoretkinjama, od 18 sati dariva svoj djeci Mostara blagdansku predstavu povodom proslave 21. rođendana Mostarskih mažoretkinja. Završna predstava „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi" i Mostarskih mažoretkinja posebna je kombinacija glume i plesa koja će, zasigurno, biti osvježenje u ove blagdanske dane.

Ulaz na sve programe je slobodan, a HT ERONET poziva svu dječicu i njihove roditelje da dođu u Kosaču i sudjeluju u stvaranju HT ERONET božićno-zimske bajke...