Unajmio dvojnika da se umjesto njega preda policiji i odsluži zatvorsku kaznu

zatvor, naser orić, Živko Budimir, ratni zločin, Srebrenica, pravda, BIH, Merim Galijatović, Jozo Leutar, uhićenje, Orašje, zatvor, bjeg, branitelj, uhićenje, Nizozemska, odšteta, zatvor, hrana, voda, crna kronika, policija, zatvor, dvojnik, zatvor, prevara, Mostar, napadač, beskućnik, zatvor, BIH, uhićenje, mito, korupcija, uefa korupcija, KPZ Tuzla, Tuzla, zatvor
... razotkrivena, dvojnik sada služi kaznu za pomaganje kriminalcu u bijegu, piše dnevni list Times of India.

Ehsaan iz savezne indijske države Uttar Pradesh dao je Miyajaanu lažnu osobnu iskaznicu i plaćao mu 300 rupija (oko 4,8 dolara) za svaki zatvorski dan, a ovaj se trebao predstavljati kao pravi krijumčar stoke, biti u pritvoru i pojavljivati se na sudu, javlja Hina.

Posao je bio dobro zamišljen jer je Miyajaanu, obični nadničar, primao naknadu dvostruko veću od dnevne nadnice, ali im je računicu pokvarila Miyajaanova žena koja je prevaru izbrbljala sudu, piše Times of India ne otkrivajući njezine motive.

"Ehsaan je Miyajaanu obećao da će ga brzo izvući iz zatvora jamčevinom, ali im je priznanje pomrsilo planove", rekao je policijski dužnosnik SK Verma.

Lažni kriminalac sada je u zatvoru optužen za vlastito nedjelo, pomaganje kriminalcu u bijegu, za kojim policija još traga.