Uložio marku, krenulo je sjajno, a uslijedio je fijasko!

kladionica
Naime, jedan navijač Leicestera uplatio je, kako piše Press Association, tek 50 penija (oko 1 KM) na opkladu da će Leicester biti šampion Engleske i da je izdržao do kraja sezone, vjerojatno bi (ako Lisice zaista osvoje naslov) dobio 2.500 funti.

Ipak, on je već nakon prve utakmice sezone, i to još uvjerljive pobjede protiv Sunderlanda 4:2, odlučio unovčiti sigurnih 95 penija!?

Zvuči nevjerojatno, neobjašnjivo i bizarno, jer radi se o dobitku od malo većem od 2 KM, ali priču je potvrdilo i priopćenje Ladbrokes - jedne od najstarijih na svijetu.

- Ova će odluka ostati zapamćena kao najgora u povijesti kladioničarskih isplata. Veliki broj igrača koji su igrali na Leicester nagodili su se tijekom sezone s kladionicom i prihvatili srednju ponudu u trenucima kad je rasplet prvenstva još bio neizvjestan, ali mi se pitamo šta se čovjeku iz ove priče nije svidjelo u 4:2 pobjedi Liecestera na startu sezone. Našem klijentu sada nudimo sve plaćene troškove za odlazak na jednu utakmicu sljedeće sezone i uz to jednu besplatnu opkladu kako bi mu barem malo olakšali ove teške dane. Nakon ovakve procjene, jasno je da bi sve dugoročne opklade za naslov prvaka ipak trebalo ispratiti do kraja, stoji u priopćenju.