Tečaj baleta u Mostaru

balet, ples

Naime, Tomislav Pešut iz Zagreba, baletni plesač sarajevskog Narodnog pozorišta dolazi u Mostar gdje će biti jedan od plesnih pedagoga u plesnom studiju B-Dance.

Pešut će podučavati balet za sve zainteresirane starosne dobi od 12 godina pa nadalje, a treninzi će se održavati dva do tri puta tjedno. Ukoliko ste zainteresirani, dođite u prostorije PS B-Dance u Dubrovačku ulicu b.b. (preko puta zgrade Mostarka) u subotu 5. studenog 2011. u 18 h na upis i upoznavanje.

Inače, Tomislav Pešut  baletno obrazovanje stekao je u školi klasičnog baleta u Zagrebu, a stečeno obrazovanje dodatno je usavršavao na brojnim radionicama diljem svijeta gdje je radio s najboljim baletnim pedagozima. I sam je vodio baletne radionice te je jedan od osnivača Udruženja umjetnika „Bellarte".

Balet je jedna od najstarijih plesnih tehnika koja je temelj svim ostalim plesnim stilovima, zato su svi zainteresirani, i cure i dečki od 12 godina pa nadalje, dobrodošli. Dodatne informacije možete dobiti i na e-mail [email protected]