FOTO/VIDEO  Ruke muškaraca koji masturbiraju u zagrobnom će životu zatrudnjeti

propovjednik

... televiziji 2000 TV da će ruke muškaraca koji masturbiraju "zatrudnjeti u zagrobnom životu". Nakon ove izjave, propovjednik Han je postao top tema u medijima i na društvenim mrežama. "Postoji li ginekolog u zagrobnom životu? I je li abortus tamo gore uopće dopušten?", pitao je propovjednika jedan korisnik na Twitteru na kojem Han ima više od 12.000 sljedbenika.

U svom je televizijskom nastupu Han odgovarao na pitanja gledatelja, a, kako prenosi Hürriyet Daily News, glavna je tema bila upravo masturbacija oko koje se digla totalna frka. TV-propovjednik je tako ostao zatečen pitanjem jednog gledatelja koji je priznao da ne može odoljeti samozadovoljavanju, unatoč tome što je u braku.

"Da je naš gledatelj samac, preporučio bih mu da se oženi. Ali što da mu ja sad kažem na ovo?", razmišljao je propovjednik naglas, a onda je nesretnom gledatelju savjetovao da se nekako odupre iskušenju te objasnio, potpomažući se adekvatnim zapisima, da je masturbacija "zabranjeni čin".

Autor članka o ovoj temi na portalu Hürriyet Daily News, dodaje, međutim, da glasoviti TV-propovjednik nije gledatelju rekao i to da je masturbacija tema s kojom ni najveći učenjaci nisu načistu. Neki, navodi autor članka, tu radnju tumače kao "uvredu", a neki kao "zabranu". No, nastavlja, postoje i oni koji samozadovoljavanje smatraju i dopuštenim, ali samo u određenim, posebnim, situacijama kada taj "čin" može poslužiti kao način da se muškarac odupre želji za preljubom. Što bi se reklo, cilj opravdava sredstvo.