Novost na društvenoj mreži

faceboook, A di je grb, društvene mreže

Počeli smo s tablicama, idemo do kraja! Borimo se za veće dostojanstvo republike rvacke, cilj nam je grb na svim službenim dokumentima, vozilima, stanovima, natpisima, strankama, udrugama, stoji u opisu zajednice

Društvene mreže jedan su od načina izražavanja stavova o vremenu u kojem živimo, pa se tako svako malo pojavi neka Facebook stranica koja bar na kratko privuče pažnju građana. Nekih kojima se svidi jer su njezini administratori njihovi istomišljenici ili jednostavno duhoviti, ali sasvim sigurno i onih koji će krenuti u akciju prijavljivanja "nepoćudne" stranice.

Najnovija Facebook pojava je zajednica zvana "A di je grb?" u čijem opisu stoji: "Radi dostojanstva republike rvacke. Počeli smo s tablicama, idemo do kraja! Borimo se za veće dostojanstvo republike rvacke, cilj nam je grb na svim službenim dokumentima, vozilima, stanovima, natpisima, strankama, udrugama. Svuda mora biti grb inače nije naše".

Tako je ukazano na primjere izostanka grba s računa, zdravstvenih iskaznica, vozačkih dozvola, uplatnica, pa čak i tabele koja označava Trg dr. Franje Tuđmana.

Stranica zasad broji nešto više od dvije stotine lajkova.