Novi, redizajnirani gastro portal Moj-restoran.info

gastronomija

Poštovani čitatelji,

nakon četiri godine uspješnog rada došlo je vrijeme za naše novo internetsko ruho. Budite bez brige, u suštini nismo mijenjali ono najbolje, ali smo poslušali vaše želje i sugestije te dodatno obogatili vaš omiljeni gastro portal i učinili ga još korisnijim i jednostavnijim.

Vodilja je bila, kao i u samim početcima, prezentirati informacije koje gastronome najviše i zanimaju, pa smo tako dodatno olakšali pronalazak omiljenih gastro destinacija u Bosni i Hercegovini. Tu je i dalje jednostavan servis koji olakšava dostavu hrane, servis za pronalazak osoblja, te sve ono što je vezano za ugostiteljstvo.

Portal u novoj verziji je puno moderniji, tehnički zahtjevniji te će svim čitateljima omogućiti još kvalitetnije informacije kao i opće snalaženje na istom.

Također, izdvajamo interaktivnu kartu za jednostavan pronalazak gastro objekata u Bosni i Hercegovini, a uskoro će biti online i aplikacija za pametne telefone koja donosi zanimljive novine.

Našim receptoljupcima nudimo sjajnu priliku da sami sudjeluju u kreiranju svojih profila sa originalnim receptima i ujedno budu nagrađeni za svoj trud i znanje. Povodom redizajna portala osigurali smo bogate nagrade za najbolje recepte koje korisnici postave, a više o nagradnoj igri pročitajte na linku (nagradna igra)

Sve ovo, ali i više od toga nalazi se na redizajniranom gastro portalu, stoga vas pozivamo da nas posjetite i pratite sve novosti koje tek dolaze.

O ukusima ne raspravljamo ali informacije serviramo!

Moj-restoran.info (http://moj-restoran.info)

Sponorirani članak!