Premijera filma Mlad i glup 3 u HD Kosača

mlad i glup, kosača, hrvatski dom herceg stjepan kosača, Herceg Stjepan Kosača, film, Mlad i glup 3, Herceg Stjepan Kosača
...će održati premijeru 3. prosinca u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s početkom u 20:00 sati. Pored filma publiku će zabavljati svojim koncertom Adnan i Tarik, zvijezde regionalnog natjecanja „X Faktor Adria".

Prije premijere trećeg dijela publika će imati priliku pogledati i prva dva filma „Mlad i glup", koji govore o današnjoj situaciji među mladim ljudima, te koliko je novac bitan faktor u svim životnim sferama.

„Treći dio šalje snažnu poruku publici i prikazuje današnju situaciju opisujući život mladića, koji sa sela dođe na školovanje u grad. Kako se snalazi što mu se događa, te kako će se završiti avantura publika će imati priliku saznati", kazao je redatelj Đenis Hujić.

Glazbu za film uradili su Tarik i Adnan, zvijezde regionalnog natjecanja "X Faktor Adria", a u filmu igraju Kenan Rašinlić, Tia Atagić, Elma Vreto, Armin Hadžić, dok scenarij i režiju potpisuje Đenis Hujić.

Dio novca od prodanih ulaznica ide u humanitarne svrhe onima kojima je pomoć potrebna.

Specijalni gost su Mostarske mažoretkinje, a pored toga organizatori su spremili i gosta iznenađenja.

Cijena ulaza je 7 KM. /HMS/