Otkrivaju identitet čovjeka koji je ubio najtraženijeg bjegunca

osama bin laden, osama bin laden, teroristički napad, osama bin laden, BIH, sigurnost, osama bin laden, fotografije bin ladena, osama bin laden
... najtraženiji čovjek na svijetu nakon napada na Sjedinjene Države u rujnu 2001. Riječ je o pripadniku elitne antiterorističke jedinice imena Navy SEAL Team.

Američka televizijska mreža Fox News najavila je da će početkom sljedećeg mjeseca emitirati ekskluzivni intervju s osobom koja je tijekom akcije napada na kuću u kojoj se skrivao Osama bin Laden ubila vođu međunarodne terorističke mreže.

U emisiji će se pojaviti ta osoba pojaviti i po prvi puta, nakon gotovo dvije i pol godine, progovoriti o detaljima akcije koja se odvijala u svibnju 2011. godine u gradiću Abbottabad na sjeveru Pakistana.

FOX News prikazat će svoj novi dokumentarni film pod nazivom Čovjek koji je ubio Osama Bin Ladena u utorak 11. studenog i u srijedu 12. studenoga.

Zadnji trenuci života

Tijekom dvije večeri gledatelji će moći pogledati ispovijest člana Navy SEAL-a koji tvrdi da ispalio metak koji je ubio vođu terorističke mreže koja svijetom godinama sije strah. U dokumentarcu će se govoriti i obuci članova elitne antiterorističke postrojbe, o nekim zanimljivim akcijama, pa i o nesreći vojnog helikoptera koja se dogodila u noći prije ubojstva Osame bin Ladena.

Ubojica bin Ladena progovorit će i o trenucima kada se suočio s Bin Ladenom i posljednjim trenucima života traženog bjegunca.

Business Insider