Vidio je kćer kad se rodila pa je nestao i nikad se nije javio

kćerka, muž, rastava
a manje od mjesec dana nakon toga morala je potpisati papire za rastavu s dizajnerom Samijem Bergamaneom (28). S njim je u vezi bila oko godinu dana, a rastali su se nakon samo pet mjeseci braka. On se tada vratio u rodni Maroko, a Olga je svoj život sasvim posvetila kćerkici.

Glumica, koju trenutačno gledamo u ulozi glavne urednice u seriji 'Novine', sada je za tportal sasvim iskreno progovorila o svojoj životnoj borbi otkad su ona i malena Gala ostale same.

- Sve je prvenstveno bila borba, moje sazrijevanje i pristupanje praktičnosti u životu. Odlučila sam posložiti stvari, odustajanje nije bilo opcija, svojoj djevojčici sam morala pružiti sve da joj ništa ne nedostaje, pa i više do toga da ne osjeti tu specifičnost situacije - prisjetila se Olga teškog perioda odmah nakon što ju je suprug napustio.

Oslonac su joj u tim trenucima bili obitelj, majka i sestra te prijatelji. Olga se svima iskreno zahvaljuje na financijskoj i bilo kakvoj drugoj pomoći koju je dobila od dragih ljudi, a posebno je istaknula i svoju najbolju prijateljicu koja je bila uz nju baš u svakom trenutku u kojem joj je bila potrebna.

S bivšim suprugom više nije u kontaktu.

- Galu je vidio kad se rodila, priznao je očinstvo i od tada je nastao kaos. On polaže prava na nju, no ničim od rođenja Gale nije sudjelovao u njezinu životu. Od tada se nije javio, ni rođendanskom čestitkom - otkrila je glumica.

Iako život samohrane majke nije lagan, Pakalović si nikad nije dozvolila da padne u depresiju.

- Sve da je i došla, ja sam joj okrenula glavu. Depresiju si nisam mogla priuštiti. Ni onu postporođajnu, ni bilo kakvu. Trebala sam biti jaka, nije bilo zamjene za mene, morala sam vladati situacijom i biti pribrana zbog svoje djevojčice. To me pretvorilo u jednog kontrolora, sad pokušavam opustiti se malo, opet se naučiti igrati s vlastitim djetetom i sa sobom. To sam zaboravila u pokušaju da si život organiziram da on funkcionira. Imala sam puno izazovnih situacija kad sam rodila i neki ljudi oko mene nisu pokazali razumijevanje, pa ni Galin otac. Sjećam se da sam tada uronila u neki drugi svijet u kojem sam se svim silama pokušala snaći kako sam najbolje znala i umjela, trudila se i sad izranjam iz svega što sam prošla. Sazrela sam, no nikad si nisam priznala da sam kroz sve to prošla sama. Zbog toga se sad osjećam dobro, uistinu dobro - rekla je za tportal.

Cijeli intervju pročitajte na tportalu.