Skok u smrt: Hrabri muškarac neuspješno pokušao spasiti život djevojci

skok, smrt, brod
Paul, inače bolničar, skočio je za svojom djevojkom, koja je pala s balkona u more.

U pokušaju da je spasi, i sam je izgubio život, a njihova tijela nisu nikada pronađena. Posada je primijetila da ih nema tek kada je kruzer pristao u Sydney, a snimke sigurnosnih kamera ispričale su tragičnu priču. Prenosi Danas.hr.

Kristen je pala s petog kata palube, nakon što se popela preko ograde balkona i poskliznula. Za balkon se uspjela držati oko 4 sekunde, nakon čega je pala i udarila u ogradu palube niže. Paul je odmah skočio iz kreveta i preko ograde za njom kako bi je spasio od utapanja. Njegov postupak policija je nazvala junačkim.

'Morao je znati da će njegov skok vjerojatno biti fatalan', kazao je detektiv Michal O'Keefe. 'Kada je Paul vidio da se poskliznula, skočio je odmah iz kreveta, a čim je skliznula, bez razmišljanja je skočio za njom u vodu. Njegovo junaštvo ne smije proći nezapaženo'.

U istrazi su saznali i da je krstarenje bilo 'sve ili ništa' za vezu mladog para jer su imali mnogo problema. Sigurnosne kamere su ih snimile i kako se svađaju u kockarnici malo prije tragičnog događaja.

Njihove smrti smatraju se nesretnim slučajem, a policija kaže da Paul zaslužuje medalju za hrabrost.