Krenula s mužem u šetnju i porodila se na cesti. Bebica nije mogla čekati liječnike!

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
Porodili smo je sami u automobilu kod zadarske marine i zbog toga sam pomislio da kćerkici damo ime Marina. Prestravio sam se jer nisam znao što da radim kad sam vidio glavicu i bojao sam se hoće li sve biti u redu , ali supruga je bila smirena i rekla da će sve biti u redu. I bilo je na kraju. Ispričao nam je ovo Boško Filipi, otac male djevojčice iz Zadra koja je porođena u automobilu pokraj zadarske marine između Vruljice i Branimirove obale u utorak nešto prije 19 sati.

Ovaj događaj oduševio je Zadrane, ali i liječnike hitne medicinske pomoći koji su stigli za svega nekoliko minuta, ali porod je već bio obavljen.

- Liječnica je prerezala pupčanu vrpcu. Oduševila se što je sve završilo u najboljem redu. Hitna pomoć ljeti ima veliki broj intervencija, puno je nesreća u prometu i teških situacija, a kada se ovako lijep događaj ovako sretno završi, naravno da su svi oduševljeni. Maloj curici se očito žurilo jer ne samo da je rođena izvan bolnice nego se rodila i prije termina - rekla nam je Davorka Krnčević, šefica zadarske Hitne.

Priča o porodu kod zadarske središnje marine je postala hit u Zadru, ponešto se u prepričavanju i dodalo i oduzelo, a šefica hitne pomoći Davorka Krnčević u prvom trenutku nam je rekla da je beba porođena dok su roditelji bili u šetnji i da je djevojčica rođena na pločniku. Ipak, mala Zadranka na svijet je došla u automobilu koji je otac parkirao uz cestu kada je porod kod 34-godišnje majke već započeo. Vratili smo se s Murtera i u jednom trenutku supruga mi je rekla da ima trudove. Mislili smo da možda nije vrijeme poroda jer je termin bio desetak dana kasnije. Krenuli smo u bolnicu. No, beba je požurila. Trčao sam i vikao da netko zove hitnu, mislim da su je zvali s porte. Došli su brzo, ali se već rodila. Moja supruga je bila jako hrabra - rekao nam je sretni tata Boško Filipi. U bolnicu je došao s četverogodišnjom kćerkicom, sretnom što je dobila seku.

vecernji list