FOTO  Zanosna Lidija Bačić u modnom editorijalu

Lidija Bačić, moda, ženska moda, moda i ljepota
Lijepa Lidija ovih dana snimila je editorijal i prezentirala najljepše komade iz aktualne kolekcije Vesna Sposa "Dandelion" . Elegantan ambijent bio je savršena kulisa za dočaravanje energije kojom odiše cijela proljetna kolekcija poznate hrvatske dizajnerice Vesne Pretković. Fotografije potpisuje Viviana Lokmer Šulina iz Rijeke , a šminku i frizuru Studio Marcela.

Kolekcija "Dandelion" posjeduje prepoznatljivu Vesna SPOSA senzualnu profinjenost i eleganciju, a dizajnerske forme obogaćene su razigranim ručno rađenim detaljima i čipkastim dezenima. Prisutne su kombinacije boja poput žute, roze, bordo te zlatne kojoj Lidiji savršeno pristaju. Romantičnu notu kolekciji daju i predivni ručno rađeni vjenčići za kosu u pastelnim bojama. Svježinu kolekciji daje jarko žuta boja koju je dizajnerica ukomponirala u svoju zavodljivu kolekciju. Otkrila nam je kako je žuta idealna za osobe sa stavom, smjele i samopouzdane jer privlači poglede i traži pažnju, kao i cijela kolekcija koja je simbolično nazvana " Dandelion" (maslačak).

Ekskluzivno predstavljanje nove kolekcije DANDELION s/s 2016 biti će 6.travnja u wedding storeu Vesna Sposa u Zagrebu i vjerujemo kako će se sve zaljubljenice u modu oduševiti cijelom proljetnom kolekcijom.

FOTO. Viviana Lokmer Šulina