FOTO   U čarobnoj Veneciji snimljena nova kolekcija poznate dizajnerice

Vesna Pretković, Nikolina Miletić, Ester Berišić

FOTORobin PRETKOVIĆ, Birčić weddings i ArtStudio 88

Kolekcija "Gemma" utjelovljenje je žene, blistave i jedinstvene. Kolekcija ima elemente svih modnih etapa kroz povijest. Sklad, elegancija i klasika proizlaze iz utjecaja modnih ikona kao što su Coco Chanel i Katharine Hepburn, a sjaj i glamur dočaran je i kroz ambijent jednog od najljepših gradova na svijetu -čarobneVenecije gdje je i snimljena nova kampanja sa atraktivnim manekenkama Nikolinom Miletić i Ester Berišić čiji vam dio fotografija ekskluzivno predstavljamo. Nakon što je prošlogodišnja kolekcija snimljena na ulicama Pariza i Budimpešte naša poznata dizajnerica ovaj put je izabrala Veneciju.

''Ovom kolekcijom pomičem granice, mladenke pozivam da budu hrabre i odluče se za "novu" bijelu - rozu. Mnoge celebrity zvijezde za svoj vjenčani dan izabrale su upravo roze vjenčanice (Gwen Stefani, Jessica Biel) i oduševile su javnost.Think pink, think positive - to mi je bila glavna misao vodilja''. Roza boja odgovara svim tipovima kože i mladenka ne treba brinuti o tome kako će joj stajati'', kaže Vesna Pretković. Cijela kolekcija Gemma nosiva je u svim prilikama i odgovara svim stilovima jer se vrlo lako može kombinirati za svečani ili dnevni look. U kolekciji je bačen fokus na nude nijanse, losos crvenu i crnu boju, a mint boja dala je cijeloj kolekciju svježinu i proljetnu notu. ''Usudim se reći da je kolekcija luksuzna i inovativna. Novost su ručno rađeni ukrasi za kosu, pa će naše djevojke poput slavne Brigitte Bardot vjenčićem za kosu upotpuniti svoj styling, te tako biti unikatne i jedinstvene. Kolekcija ima i boho prizvuk koji se ponovno vraća na velika vrata. Udobnost, ležernost i pravilo da mi nosimo odjeću, a ne ona nas svakako je nešto što sam imala na umu kreirajući ovu kolekciju'' opisuje dizajnerica. Ručno našiveni cvjetići, šareni print, čipka i perje na haljinama svakako će nas vratiti u divno razdoblje hollywoodskog glamura. Glamouroznosti cijele kolekcije daju kristalne perle koje su ručno ušivane i koje povezuju cijelu kolekciju u jednu cjelinu.

"Gemma" look dio je jedne priče i želje da i u Hrvatskoj kao i u svijetu stvorimo modne ikone koje će kao dragulji obasjavati samopouzdanjem, unikatnim stilom i elegancijom.