Piramida Shopping Centar

piramida, Trgovački centar Piramida

Nevada Men

Modna kuća ,, Nevada Men'' svoja  vrata otvara u ponedjeljak 5.listopada  2015. godine. Svojim kupcima nudimo mušku modnu odjeću renomiranih svjetskih brendova kao što su Navigare, Lerros, Stones, Olymp, Venti, Digel i druge, te muške cipele marke Lloyd i Bugatti.

Povodom otvaranja očekuje vas popust od 20% na cjelokupan asortiman.

Modna kuća NEVADA

Modna kuća Nevada  na drugom katu Piramida shopping centra-multibrend  muške i ženske modne odjeća renomiranih svjetskih brendova  Vas ovih dana očekuje sa velikim sniženjem od 20% do 50%.

Diamond Bride

Salon vjenčanica i večernjih haljina Diamond Bride odnosno nekadašnja  La Perla Sposa nudi vjenčanice i večernje haljine s potpisom Ivica Skoko, Demetrios Cosmobella, Rosa Clara, Eleni Elias, te pozivnice,zahvalnice i dekorativni program za vjenčanja.

Pomoći će mo vam izabrati savršenu vjenčanicu koja će odisati vašom osobnošću. Pratit ćemo vas stručnim savjetima do samog dana vašeg vjenčanja.

Trgovina obuće Borovo

U Borovu potražite novu kolekciju obuće za sezonu jesen/zima kao i

sniženja  do 50% na kolekciju proljeće/ljeto 2015 godine

Geox, Imac, Tamaris, S.Oliver, i Borovo samo su neki od svjetskih poznatih brendova koje možete pronaći u Borovu.

Modni klub Micollo

U modnom klubu Micollo u prodaji je nova kolekcija Milestone kožnih jakna, Olymp košulja te širok izbor odijela, muške i ženske trikotaže i konfekcije.

Da bi kupovinu učinili još ugodnijom tu je Micollo Club card

kartica kojom ostvarujete popust od 10% pri plaćanju gotovinom, a 5% pri plaćanju karticom.

Iz ponude izdvajamo i renomirane mirisne kuće Narciso Rodriguez i Elie Saab koje su novina u bh parfumerijama, te kartice vjernosti za kupce preko kojih možete ostvariti popuste od 5% i više.

Parfumerija Nevena

Kao i uvijek, u Parfumeriju Nevena stiglo je pregršt noviteta:  jesenje make up kolekcije kuća Chanel, Clarins, Collistar, te najnoviji muški i ženski mirisi s potpisima svjetskih brendova od kojih izdvajamo Sauvage kuće Dior, Scent kuće Hugo Boss, novi muški mirisi kuće Giorgio Armani Armani Code Special Blend i Armani Eau de Cedre.

NAVIGARE

Trgovina Navigare nudi popust do 50 % do kraja tjedna , sve do dolaska nove kolekcije.

Tintilinić

U trgovini Tintilinić može te pronaći opremu i odjeću za bebe, te odjeću djecu.

Posebna ponuda u Tintiliniću je sniženje od 50% na sve stare kolekcije dječje robe, popust na model kolica Peg Perego Book u boji Cielo koji je snižen za 10% .

Intima Romanca

Stigla je nova kolekcija intimnog rublja najpoznatijih talijanskih marki Lormar, Sielei, Lily, Papilon i Golden Lady. Navratite u prizemlje Piramida Shopping Centra i potražite nešto za sebe, tu su i neizbježna jesenska sniženja.

Nižić Sport

Nižić Sport posjeduje bogat izbor sportskih brandova te  ove jeseni nudi od 30 do 50% popusta na staru kolekciju i od 50 do 70% popusta na ljetnu kolekciju,  te dodatne popuste na posljednje veličine koje se nalaze u trgovini. Očekuje vas i 10% popusta na novu kolekciju.

Urban Mode

Novootvoreni butik Urban Mode nalazi se na 1. katu Piramida Shopping Centra. Izdvajamo široku ponudu urbanih haljina i jakni idealnih za nadolazeće jesenje dane. Za vas je tu i ljubazno osoblje koje će vam pomoći pronaći idealan odjevni predmet za vas.

Butik Brandly

U butiku Brandly svakog tjedna potražite nove kolekcije odjeće i obuće, kao i popust na odabrani asortiman od 20 do 50 posto.

Trgovina satova i nakita Portobello

U  tijeku su sniženja u  trgovini Portobello i to

Sniženje od -50%  na  satove Miss Sixty , -30% na Morellato satove i nakit te sniženje do 30% na odabrane kolekcije.

BORSA

U Borsu je stigla nova kolekcija torba, obuće i putnog programa.

U trgovini Borsa u tijeku su sniženja na sezonska obuću, putne torbe i kofere  do 70% popusta.

SARTEX 

Sartex d.o.o. u suterenu Piramida shopping centra nudi posteljno rublje, jorgane, jastuke i deke, razne prekrivače i prostirke, ručnike, stolnjake, kuhinjske krpe, te veliki izbor zavjesa i dekora.

Posebna ponuda u Sartexu:

prostirke 1 + 1 gratis, popust na zavjese od 20 do 50 % na određen asortiman, na deke 10 % i ručnike 20 %.

Elektro Jurić

Elektro Jurić u prizemlju Piramida shopping centra za svoje kupce je pripremio popust na gotovinu 10 %, popust na lustere i plafonjerke 10-50 %, te popust od 20 % na Vitone LED sijalice

EMINY PARFEMI

Nudimo Vam veliki izvor Eminy parfema po veoma pristupačnim cijenama. Iz naše Eminy kolekcije također izdvajamo kreme za tijelo i losione, te liniju mirisnih sprejeva za tijelo. U ponudi je dostupna i poznata kolekcija ZoeZoe nakita.

Postanite dio našeg Eminy teama i ostvarite nevjerojatne pogodnosti.

Studio ljepote Akademija Allure

Studio ljepote  Akademija Allure u ponudi  ima najinovativniji način iscrtavanja obrva 3D tehnikom. Iz ponude izdvajamo anticelulitni paket, program od 10 tretmana po akcijskoj cijeni od 150 KM. U najavi je i škola šminkanja sa početkom 9.studenog 2015. godine.

Kozmetičko-frizerski salon New Green

Pored ostalih usluga New Green od 15. listopada svojim klijentima nudi masažu i depilaciju.

Caffe Time Out:

Iskoristite happy - hour u Caffe baru Time Out svakog ponedjeljka  od 8 do 10h. Happy hour ponuda kava po cijeni od 0.50 KM. Svake subote:  kava i Emotion  2 KM.

Pizzeria Pronto

Pizzeria Pronto nalazi se na 1. katu Piramida Shopping Centra. U ugodnom ambijentu  možete uživati u  svim vrstama pizze  i sendvičima u pizza tijestu,  te ukusnim salatama, omletima i palačinkama.

Od sada u Prontu se možete i zasladiti uz nekoliko vrsta ukusnih i svježih kolača i torti.

Dođite i uvjerite se u brzinu i kvalitetu naše usluge!