Top bez naramenica

Bilo da ste mlada djevojka sa rasporedom prepunim fakultetskih i društvenih obveza koje samo čekaju da im se posvetite ili pak mlada poslovna žena koja zna što želi i ne boji se krenulti loviti svoje snove uvijek je potrebno imati nekoliko bazičnih komada u ormaru.

Neke dane možda nećete imati vremena dugo stajati pred ormarom i mozgati oko toga što odjenuti. Možda ćete morati izletjeti iz kuće sa kroasanom u ustima i papirima pod rukom dok telefon zvoni i počinje kiša. Stoga budite mudre i odaberite nekoliko jednostavnih odjevnih predmeta koji će naći svoje mjesto na vašim policama kako bi uskočili u situacijama kada vam je potrebna brza a dobra kombinacija.

Top bez naramenica je odličan, jednostavan i praktičan odjevni predmet koji se može kombinirati na bezbroj različitih načina. Naravno ako je ljeto i sunce prži sve pred sobom na plažu ili u šetnju nekom dalekom morskom obalom možete ga odjenuti samog za sebe, no u nagovještaj jeseni izgledati će sjajno uparen sa odličnim sakoom za poslovne prilike ili pak sa laganim kardiganom ili vesticom za fakultetske klupe.

No koje boje odabrati i kako kombinirati ovaj univerzalni modni komad? Za poslovne prilike preporučili bismo biranje neutralnih boja poput bež, crne i bijele, ali nikako nećete pogriještiti odjenete li recimo krvavo crveni top ispod sivog sakoa. Naravno svakako pripazite da je za poslovne i fakultetske obveze top pristojne dužine. Čak iako vaše tijelo izgleda sjajno ovo nisu primjerena mjesta na kojima se njima treba razmetati.

Kako je on nepretenciozan ostavlja vam dosta mjesta za modifikacije tako da uz takav top možete što god želite sa nakitom. Želite li ostati decentne birajte bisere ili pak zlato i srebro. Želite li pak nešto dramatičniju kombinaciju za vas je pravi izbor veliki statement nakit kojim običan top može postati i glamurozan i punk i chic.

Jednako dobro izgledati će i u kombinaciji sa hlačama i suknjom pa odaberite onu koja vam više odgovoara i u čemu se osjećate ugodno. Poigrajte se, kombinarajte i miješajte. Uživajte u modi, zato je ovdje.

zanosna.com