FOTO  Romina Anžek RA design živi svoj san

Romina Anžek, moda, ženska moda

Romina, po struci grafički dizajner i aromaterapeut vrlo je svestrana u svom izražavanju.
Nakon što smo je upoznali kroz specifičan i osebujan nakit, napravila je svoj prvi korak i ka odjeći konkretnije haljinama.

Njena inspiracija je žena u svim svojim oblicima, pojavnostima i transformacijama pa tako slijedući svoj doživljaj iste čijim srcem vlada vječno buntovništvo koje ju čini uvijek drugačijom i inovativnom, kroz inteligentan i elegantan spoj modela i tkanina prezentira nam ženu koja je savršeno izbalansirana u društvu.

Kako Romina i njen dizajn ne robuju modnim trendovima, jednostavne linije sa dodatkom asimetričnosti dozvoljavaju svakoj ženi da ih nosi kroz svoj osobno izgrađeni stil pa tako istu haljinu možete obući uz visoku potpeticu na svećanu večeru ili pak uz rockerske čizme za večernji izlazak.

Romina je okupila tim ljudi s kojima je naglasila prirodnu ljepotu žene i približila je najvišim granicama artističkog i modnog izražaja .

Modni fotograf Mario Poje je napravio odličan shooting, dok je poznati model Stella Kolar jos jednom dokazala zašto je svrstavaju u modele nove generacije koja koja je odlično nosila cijelu kampanju,dok se za make up pobrio priznati vizazist i umjetnik Alen Ljubić.