FOTO  Održan Nike trening za žene

žene, vježbanje
...Sarajevo na listi svjetskih metropola gdje se redovno održavaju ovakvi treninzi, na kojima učesnice, uz pomoć Nike trenera izvode vježbe sa NTC aplikacije.

Nike + NTC, profesionani trener koji pomjera granice, je revolucionarna aplikacija za mobilne uređaje koja omogućava povezivanje više od 65 miliona žena širom svijeta, koje se bave fitnesom, i omogućava da apsolutno svaka od njih ostvari svoj puni potencijal uz svog sopstvenog profesionalnog trenera.

NTC aplikacija svim korisnicima omogućava da se pridržavaju i istraju u svojoj misiji putem prilagođenih vježbi, više-tjednih programa i iscrpnih motivišućih savjeta trenera, profesionalnih sportaša poput Marije Šarapove i Serene Williams kao i svjetskih muzičkih senzacija, Jessie J i Ellie Goulding, koje su prepoznale mogućnost i značaj ove aplikacije i priključile se akciji ženskog treninga.

Kako sav naporan rad zaslužuje priznanje, tako je i najveća novina Nike + NTC App-a što omogućava svim korisnicima da ostvarene rezultate razmjenjuju sa drugim članovima NTC zajednice, ostvaruju poene i postavljaju rekorde koji djeluju motivirajuće i utiču na korisnike da se još više posvete vježbanju.

Nike je u BiH oformio tim profesionalnih trenera na čelu sa Lejlom Šebić koji će u narednom periodu promovirati ovu aplikaciju i tipove treninga.
Lejla Šebić sa vježbama iz Nike NTC se pobrinula da Avalon bude ispunjen sportskom atmosferom i pozitivnom energijom. Podršku ovom događaju koji promovira vježbanje i zdrav način života dale su i poznate osobe.
Sarajevo je održavanjem ovakvog sportskog događaja postao prvi u nizu gradova u našem regionu gdje je predstavljena N+TC aplikacija i gdje su posjetitelji vježbali uz sportske profesionalce i bili dio globalnog NTC programa.