FOTO  Mostar: Revijama modnih brendova otvorena prva večer Fashion Arene

moda, moda i ljepota, ženska moda, Mostar

Revijom Angel's Fashion započela je prva večer novog bh modnog događaja-večer modnih brendova.
Posjetitelji su uživali u reviji elegantnih, večernjih haljina, dopunjenih modelima krznenih bundi, koje su nosile neke od najpoznatijih manekenki i modela regije- Tea Bošković, Tina Katanić, Vedrana Lindarić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Danijela Mijatović, Petra Dukić i brojne druge manekenke i manekeni. Dašak svjetskog glamura na pistu je donijela afroamerikanka Asia Odum iz Washingtona.
LULU- multi brand store predstavio je nove kolekciju američkih brendova- Tommy Hilfiger, bezvremensku eleganciju brenda U.S. POLO ASSN, osvježenu u novim kolekcijama, te novu kolekciju Calvin Klein, koji je sinonim za modni izraz Velike Jabuke.

Predstavljen je i talijanski brend- MOTIVI, koji za ovu sezonu nudi novu liniju sofisticirane odjeće visokog glamura.
Povodom Fashion arene, LULU gold multi brend store nudi pogodnosti kupovine svojih brendova Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Motivi- popust 10% za kupovinu jednog artikla, 20 % za dva, dok se za kupovinu tri artikla ostvaruje popust od 30 % sve do do 7. prosinca.

Sniženje do 40% možete iskoristiti u United Colors Of Benettonu koji je predstavio novu kolekciju baziranu na prirodnim materijalima, među kojima se posebno izdvaja pamuk, vuna, kašmir, alpaka i merino vuna.

LADY Fashion je predstavio nove kolekcije, prikladne za poslovne i svečane prilike, brandova Afrodita Moda Collection , Balašević , Linea, Tib Stil, Elipsa, Maruška, Lena Lusardi, Profitex, Nica, Moira.

Posjetiteljima je predstavljena i „Jeordie's" zimska kolekcija, koja za viziju ima uspješnog i modernog muškarca, koji se ne libi svoj karakter iskazati kroz odjevne kombinacije.

Ženstveno, smjelo i profinjeno- ove tri riječi ukratko najbolje opisuju modele- P...S.. Fashion koji su uz Jeordie's zatvorili prvu večer Fashion Arene.
Linea exclusive otvara večeras od 20 sati drugu večer, koja je rezervirana za modne dizajnere. Nakon Lineine revije, publika će uživati i u novim kolekcijama Krie designa, Arilea, Vesne Gabriše, Ljiljane Majkić i Milana Senića.
Pokrovitelj večeri dizajnera je Croatia osiguranje.

Foto: Mate Zemljić