Kupi OLIVAL & posjeti Let's GO !!!

Olival, kozmetika

...u prošlom tjednu  održala se intersantna promocija Olival proizvoda.

Svi posjetitelji koji svoje vrijeme provode u fittnes centru Let's GO" brinu o svom zdravlju, te su se rado informirali o Olival prirodnoj kozmetici.

Brend Olival u svom asortimanu broji preko 80 proizvoda, a sastoji se od nekoliko linija: za kosu, stopala, ruke, lice, tijelo, sunčanje, masažu te kozmetike s posebnom namjenom. Najprodavanije i najzastupljenije su tri linije: za kosu, lice i sunčanje. Linija za kosu je najtraženija i ujedno najprodavanija linija s obzirom da u asortimanu postoje šamponi za kosu koji su polumedicinski proizvodi s vrlo djelotvornim sirovinama za vlasište, a s druge strane radi se o proizvodima koji su iznimno povoljni u odnosu na konkurentne proizvode. Linija za lice koja je lansirana na tržište krajem 2011. godine, također je zauzima istaknuto mjesto u asortimanu, a važno je istaknuti da se radi o proizvodima koji su 100% prirodni te da je korišteno ulje smilja, koje je ujedno i glavni sastojak cijele linije. Ova dragocjena biljka naziva se i 'imortelle' (besmrtno) zbog svog iznimno učinkovitog djelovanja.

Interesovanja su bila različita pa se muški dio vie zainteresirao za Olival kozmetiku sa posebnom namjenom: Ice gel, Konjski balzam, Reumagel...
Dok su djevojke znatiželjno ispobavale CC tonirane kreme na bazi smilja, Micelarnu otopinu, Ulja za kosu i kozmetiku za lice sposebnim naglaskom na liniju suhih ulja, inovacija koja je krenula od kozmetičke industrije i zauzela dobru poziciju na zahtjevnom tržištu preparativne kozmetike..Prednost je ovih proizvoda što s malom količinom aktivnog sastojka, koji se inače nalazi emulgiran u kremi, postižemo brži rezultat i kvalitetno hranimo i njegujemo kožu.

*Olival proizviode mozete potraziti u CM marketima i u svim ljekarnama u BiH