FOTO  HERCEGOVINA.INFO PREDSTAVLJA: Čapljinka Kristijana Jurić,voditeljica škole manekenstva modne agencije 'ESTERA' Mostar u Čapljin

Kristijana Jurić, manekenstvo, manekenke

Foto: hercegovina.info

ČAPLJINA-Sve je nekako krenulo iz znatiželje a onda je uslijedilo i dokazivanje na brojnim modnim revijama i izborima za Miss. Tako u najkraćem svoju manekensku karijeru opisuje lijepa i zgodna čapljinka Kristijana Jurić, članica modne agencije "Estera" Mostar i voditeljica škole manekenstva ove agencije u Čapljini, Ljubuškom i Čitluku. Tako je ova mlada čapljinka već ostvarila neke od svojih snova u svijetu manekenstva i modelinga a sada eto ima prigodu svoja iskustva i znanje prenijeti i na druge djevojke koje tek uplovljavaju u manekenske vode. "Naravno da je velika čast raditi s mlađim djevojkama i prenositi im sva svoja znanja ali je to ujedno i veliko iskušenje jer treba sve da bude na najvišoj razini.

U početku sam željela samo nositi revije ali eto prešla sam i na izbore za Miss turizma i BEST Modela pa je onda na kraju sve bilo jedna jako lijepa kombinacija. Sada sam evo u prigodi drugim djevojkama prenositi ta iskustva iz manekenskih manira, držanja tijela, poziranja pred kamerom te općenito o modernom odijevanju i svemu što ide uz modeling i manekenstvo. Drago mi je da je dosta djevojaka se već prijavilo u našu školu manekenstva i vjerujem da će to biti jedno jako lijepo i korisno druženje. Naravno, prioritet mi je završiti fakultet(Kristijana je studentica 5. godine ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru) i jednog dana raditi u struci a uz sve to ostaje i ljubav prema modelingu i manekenstvu."-poručuje ova zgodna čapljinka.

Hercegovina.info