Evo što morate znati prije nego se odlučite na estetski zahvat

estetski zahvat , saznati

1. Postoje zahvati nakon kojih rezultati neće biti vidljivi odmah

Kao što je to slučaj s povećanjem usana filerima. Iako će vam usne već nakon zahvata biti malčice veće, tek će kroz desetak dana dostići svoju finalnu veličinu.

2. Postavite svako pitanje koje vam padne na pamet

Želite znati svaku sitnicu koju je moguće saznati i, odlučujete li se na estetski zahvat, želite da on prođe najbolje moguće, iz prvog pokušaja. Sva pitanja kojih se možete sjetiti postavite odmah, dok još imate vremena.

3. Nemojte se sramiti

 Iako je prirodna potreba da estetski zahvat zadržite za sebe i eventualno najbliže prijatelje i/ili obitelj, zapravo je to nešto čime se ne biste trebali zamarati. Izgledate li dobro i ako ste zadovoljni sobom, koga briga zašto je to tako? Nema ništa loše u tome da želite izgledati što bolje.

4. I muškarci se sve češće podvrgavaju estetskim zahvatima

 Iako su žene i dalje češći pacijenti, sve je veći broj frajera koji se odlučuju na estetski zahvat. Iako je i dalje užasno malo onih koji su spremni priznati da su nekom zahvatu podvrgnuli.

5. Nije neobično ako želite da estetski zahvat obavi osoba ženskog roda 

Mnoge žene smatraju kako isključivo druge žene mogu potpuno shvatiti njihove potrebe, želje i osjećaje, zbog čega, ako mogu, biraju ženske doktore.

6. Većina osoba koje se odlučuju na zahvat obični su ljudi, baš poput vas

Na zahvate se odlučuju kako bi se osjećali bolje u svojoj koži, baš kao što odlaze u teretanu te paze da imaju zdrave životne navike. Oni ekstremi za koje najčešće čujete su upravo to - rijetkost i ekstremi.

7. Nemojte na estetsku kirurgiju gledati kao na potrebu.

Ona nije potreba i nužnost, već nešto što vas muči i što biste voljeli učiniti kako biste bili zadovoljniji sobom. Pravo pitanje nije što vam je potrebno, već što možete učiniti za sebe kako biste se osjećali bolje.

8. Trenutno najpopularniji zahvati su vaginalni kozmetički zahvati

Mnogo je žena koje tek nakon ovakvih zahvata postaju sigurnije u sebe, a time, naravno, i zadovoljnije seksualnim životom.

Izvor: cosmopolitan.hr