Bliži nam se 4. Sajam vjenčanja

Sajam vjenčanja

Posjetite 4. Sajam vjenčanja powered by Konzum 29. i 30.03. u Herceg Etno selu kraj Međugorja i pronađite inspiraciju za svoje vjenčanje iz snova.

Kao i svih godina do sada, sajam  na jednom mjestu okuplja veliki broj renomiranih imena u vjenčanoj industriji na području BiH. Saloni vjenčanica: Ela Exclusive, Bakus sposa, La Perla, Paulina sposa, Draga vjenčanice, Primavera vjenčanice i večernje haljine; Sherri Hill, Paparazzi, muška odijela Martin arbanas, Cesras , cvjećarnice atelje Hedera, Inovadecor, Suncokret , Lela Design, veleprodaja cvijeća Masline, Lumen, Pozivnice sa stilom, Foto studio Rezo koji je I službeni fotograf 4. Sajam vjenčanja, te Studio Omega , Studio Antonio, zlatarnice S&M i Seiko, slastičarnice Pepi i Jela, oaze ljepote La Bellezza studio, Cityspa, kozmetički salon Fancy, oprema za frizerske i kozmetičke salone , agencija za organizaciju vjenčanja Tiramola iz Splita, te domaćin Herceg Etno selo. Sve mladenke i buduće majke koje posjete sajam tvrtka Cyro-Save vodeća europska i svijetska  banka matičnih stanica educirat će o važnosti pohrane matičnih stanica, te ih nagraditi sa značajnim poklon vaučerom.

Na dnevnim modnim revijama moći ćete pogledati najnovije modele vjenčanica salona Ella Exclusive, Bakus Sposa, Paulina Sposa, La Perla, Draga, večernje haljine Sherri Hill i Paparazzite muška odijela Cesar's.

Ideju za vjenčani buket potražite na cvjetnoj radionici by Masline a savjet i inspiraciju na cvjetnoj radionici by Lela Design. Najnovije stilove vjenčanih frizura pogledajte na Hair showu by La Bellezza studio te make up trikove na radionici by Marijana Bošnjak i Collistar.

Organizatori su ove godine osmislili novi alat koji će pomoći mladencima u organizaciji njihovog dana - mobilnu aplikaciju "invjenčanja", koja će ekskluzivnu premijeru imati na samom Sajmu, kada će je mladenci moći i isprobati, a izlagači potpisati prijavnicu.

U tijeku su i prijave za nagradnu igru u kojoj će se odabrana 4 para natjecati u finalu,  na glavnoj pozornici Sajam vjenčanja, te će najsretniji i najbolji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade. Poklon bon Konzuma, najam vjenčanice, vjenčani buket, svečani set za mučkarca, vjenčanu frizuru i make up, te Vip apartman za relaksaciju. Više detalja potražite na Facebook stranici Sajma: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651217051594618&set=pb.145970178785977.-2207520000.1395649329.&type=3&theater

U subotu, 29.03. 2014. s početkom u 21:00 sat, poznata lica iz javnog života poput glumicaDoris Pinčić, Jagode Kumrić, Ornele Vištice, Ane Gruice sudjelovati će na Humanitarnoj modnoj reviji, a prikupljenja sredstva bit će namijenjena Udruzi Fra Mladen Hrkać. Svoje kolekcije predstavit će i dvije hrvtaske dizajnerice, Monika Sablić I Kristina Burja.

Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkać" je osnovana 16. lipnja 2012. godine s ciljem pomaganja osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje odlaze na liječenje u Zagreb a žive izvan Hrvatske. Pružanje pomoći korisnicima i njihovim obiteljima se ogleda u vidu osiguranja smještaja, hrane, prijevoza, rješavanja administracije, psihološke pomoći te školovanja. Prvi korisnici primljeni su u smještajne kapacitete Udruge na dan 17. rujna 2012. godine, što ujedno i označava i početak formalnog djelovanja Udruge.
U proteklom razdoblju, Udruga je pomogla preko 300 osoba sa zdravstvenim poteškoćama koje su svoje liječenje morale nastaviti izvan matične domovine.

Posjetite 4. Sajam vjenčanja powered by Konzum od 29. i 30.03. u Herceg Etno selu kraj Međugorja i pronađite svoju inspiraciju!

Sponzorirani članak!